Prosze Przetumatrzcie mi to na angielski Prosze nie moge sob

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: Prosze Przetumatrzcie mi to na angielski Prosze nie moge sob

Postautor: Visitor » 12 paź 2007, 13:12

Czesc Artur

Pisze do ciebie tego meila bo dostałem meila od Norberta i mam nadzieje ze wkoncu bedziemy sie jakos komunikowac. Dosłałem ci pare fotek abys mugł pooglondac jak jest u nas mam nadzieje ze mnie nie zapomniałes bo jak ja ciebie widziałem to nie mogłem poznac mam nadzieje ze ty mnie poznasz :) I kiedy w koncu wracasz do POLSKI na odwiedziny bliskich mam nadzieje ze sie za niedługo spotkamy. ok koncze jak doszedł ten meil to daj odpowiedz jak morzesz to przeslij mi pare twoich fotek ok ?
Bede czekał na odpowiedz !!

POZDRAWIA DAWID KUZYN :)
Visitor

Re: Prosze Przetumatrzcie mi to na angielski Prosze nie moge sob

Postautor: Danae21 » 12 paź 2007, 14:57

Hello Arrtur,
I'm writing this e-mail because I got the one from Norbert and i hope we'll finally be able to communicate somehow.I sent some more photos for you to see how we live,i hope you didn't forget cause seeing you last time i couldn't recognize you (i hope you will).When are you going to go back to Poland to visit your relative?I hope we'll meet soon.I must finish now.Let me know after you have received this mail.If it is possible send me some of your photos.
I'm looking forward to hearing from you
Best regards,
cousin Dawid

p.s: pay attention to your native language first ;)
Danae21
greenhorn