prosze o przetlumaczenie na angielski ;]

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: prosze o przetlumaczenie na angielski ;]

Postautor: Visitor » 23 paź 2007, 17:49

Witaj Mateuszu

Bardzo dziękuję ci za otrzymany od ciebie list i pozdrowienia od twoich rodziców. Cieszę się ż…e u ciebie wszystko w porządku. U mnie zaszły pewne zmiany. Mieszkam i pracuję w Krakowie. Wynajmuję mieszkanie ze współlokatorem. Mamy dwa pokoje, łazienkę i kuchnie. Mój pokój jest mały i przytulny, ścieny są niebieskie. Czuję się w nim dobrze. Z okna widzać cały rynek. Mój współlokator ma na imię Dawid, pochodzi z Anglii i studiuje w Krakowie na AWF. Wieczorami i w weekend pracuję jako barman. Lubię ta pracę. Przesyłam pozdrowienia dla ciebie i rodziców. Do zobaczenia niebawem.

Bartek

//był bym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. zadanie mam na jutro do szkoły ;/
Visitor

Postautor: Visitor » 23 paź 2007, 20:50

Hi Mateo (albo Mateusz),

Thank you very much for your letter and greetings from your parents. I'm happy that it's everything alright to you. There are some differences to me. I live and work in Cracow (albo Kraków). I rent a flat with a flatmate (the second locator). We have two rooms, a bathroom and a kitchen. My room is small, cosy and the walls are blue. I feel good in it. From the window I can see all the market square. My flatmate (albo second locator) name's David (albo Dawid), he comes from England and studies at the Cracow's AWF. At night and at the weekend I work as a barman. I like this job. I'm sending greetings for You and your parent's.
See you soon.
Bartek
Visitor

Postautor: Visitor » 31 paź 2007, 16:39

Nie podejmuj sie tłumaczenia tekstów skoro sprowadzasz je jeszcze do bardziej podstawowego poziomu.
Visitor