Przetłumaczenie na ang. prosze...

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Przetłumaczenie na ang. prosze...

Postautor: Gość » 03 lut 2009, 9:58

Droga Madziu
To był jeden z najprzyjemniejszych weekendów, jakie ostatnio spędziłem. Za każ…dym razem pobyt w Twoim domu
pozwala mi się zupełnie odpr꿅yć i zapomnieć o wszystkich problemach. Dziękuję jednocześnie za te wszystkie pyszności, które przygotowałaś specjalnie na mój przyjazd. Kolejny raz przerosłaś moje wyobraż…enie na temat dobrej kuchni. Jeszcze raz dziękuję za zaproszenie i niezwykłą gościnność.

Pozdrawiam Mateusz
Gość

re

Postautor: barbsinlon » 08 lut 2009, 13:43

Dear Madzia,
The last weekend was one of the best weekends I've had for a long time. Each visit to your house helps me relax and forget about my problems. Thank you so much for the excellent food you prepared espacially for my visit. You have exceeded my wildest expectations regarding good cooking. Thank you again for your invitation and your exceptional hospitality.
With very best regards,
Mateusz.

Droga Madziu
To był jeden z najprzyjemniejszych weekendów, jakie ostatnio spędziłem. Za każ…dym razem pobyt w Twoim domu
pozwala mi się zupełnie odpr꿅yć i zapomnieć o wszystkich problemach. Dziękuję jednocześnie za te wszystkie pyszności, które przygotowałaś specjalnie na mój przyjazd. Kolejny raz przerosłaś moje wyobraż…enie na temat dobrej kuchni. Jeszcze raz dziękuję za zaproszenie i niezwykłą gościnność.

Pozdrawiam Mateusz
barbsinlon