sprawdzenie krótkiej wiadomosci

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

sprawdzenie krótkiej wiadomosci

Postautor: naan123 » 28 cze 2009, 19:31

Mam prośbę, mógłby sprawdzić mi ktoś, czy poprawnie napisałam maila:) Proszę się nie śmiać, szczególnie w związku z jego zawartością, ale nie chciałabym wyjść na idiotkę wysyłając prośbę o zgodę na tłumaczenie tekstu, nie potrafiąc napisać poprawnie maila:( A tłumaczenia na polski zdecydowanie lepiej mi wychodzą;)

I have just read your story "XXX". That was great! I love it!
And I have a little question. I was wondering if I could translate it in Polish. Do you agree? Please, reply me soon. Thanks!

Dziękuję:)
naan123

Re: sprawdzenie krótkiej wiadomosci

Postautor: GO%u015A%u0106 » 03 lip 2009, 4:25

Ja bym to napisał tak:

I just read your story "XXX" (ponieważ… w zasadzie podajesz kiedy dokonałaś czynności). It is great (myślę ż…e present bo historia jest i chcesz ją przetłumaczyć), and I really love it!
And I have a small question. I was wondering if I could try to translate it into Polish. Do you agree with that? I look forward for your replying.

Myślę ż…e lepiej ale ja nie expert ;p
GO%u015A%u0106

Postautor: GO%u015A%u0106 » 03 lip 2009, 4:27

Could zamień na might
GO%u015A%u0106

Postautor: KachnaS » 07 lip 2009, 1:10

Ja sugeruje:
I just read your story "XXX". It's great! I love it!
I just have one small question. I was wondering if I may translate it into Polish. Do you agree? I look forward to your reply. Thanks!
KachnaS
newbie