Prosze z pol. na niem.( Wazne!!

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: Prosze z pol. na niem.( Wazne!!

Postautor: Visitor » 16 sie 2005, 22:23

Drogi klausie, prosze, aby ta wiadomosc przeczytal Henni! - dziekuje

Czesc Henni,
Co tam u ciebie slychac? Jak wakacje? Juz niedlugo do szkoly... Nie moge uwierzyc, ze znowu bede musiala tam wrocic! Ale jakos wytrzymam!! Wiesz, bo moja szkola jest straszna, poprostu jej nienawidze! :( U mnie w miare dobrze, oprocz tego ze twoj brat nie pisze do mnie! :( Teraz juz ci sie nie dziwie, dlaczego nie chciales byc z patrycja! Twoj kochany braciszek pomogl mi poczuc jak to jest, kiedy sie nie dostaje zadnej odpowiedzi:( Ale nie odpowiedziales mi na pytanie! Czy mozesz mi powiedziec dlaczego Erick byl albo jest w Holandii?? Wiesz wlasciewie to pisze tego e-maila zeby sie z toba pozegnac, bo raczej juz wiecej nie zobaczymy sie! W przyszle wakacje nie przyjade juz do Niemiec, bo nie chce znowu przez niego cierpiec! Jestes naprawde fajnym kolega i napewno cie nie zapomne:) czekam na odpowiedz,
.................
Visitor

Re: Prosze z pol. na niem.( Wazne!!

Postautor: Visitor » 17 sie 2005, 21:27

Bardzo prosze, o przetlumaczenie tego@!! To bardzo wazne... Bede bardzo wdzieczna jak ktos mi przetlumaczy!!
Visitor