Prosze o przetlumaczenie z wloskiego na polski!Z gory dzieki

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: Prosze o przetlumaczenie z wloskiego na polski!Z gory dzieki

Postautor: Visitor » 21 sie 2005, 12:39

ciao kris come stai ?hai visto le foto della mia casa in campagna?io ho quasi concluso i lavori,e tra un po io vado a vivere la!
sai che tra un po qui si incomincia a vendemmiare?se vuoi venire qualche giorno io ora ci sono,sono tornato dalle mie vacanze.volevo passare da te in polonia pero poi la mia macchina si ż¤ rotta e siamo riusciti soltanto a ritornare in italia!avevo tanta voglia di venire a trovarti.salutami tutti i yuoi familiari e in questi giorni ci sentiamo per telefono.ok?ciao a presto
Visitor

Postautor: Visitor » 22 sie 2005, 0:25

Cześć Kris jak się masz?Widziałeś(widziałaś)zdjęcia mojego domu na wsi?Ja prawie ukończyłem(ukończyłam) pracę(budowę) i niedługo idę tam mieszkać(w sensie przeprowadzam się tam).
Wiesz,ż…e za niedługo rozpoczyna się zbiór winogron?Jeśli chcesz przyjechac w któryś dzień(któregoś)dnia ,ja teraz tu jestem,wróciłem(am) z moich wakacji.Chciałem(am) pojechać do ciebie do Polski ale póż…niej mój samochód rozbił się i udało nam się tylko wrócic do Włoch.Miałem(am) ogromną ochotę przyjechać odwiedzić cie.Pozdrów wszystkich twoich domowników(rodzinę)<w tych dniach usłyszymy się przez tel.Ok?Czesć do szybkiego...(usłyszenia)
Visitor

Postautor: Visitor » 22 sie 2005, 0:43

a jakie słowa włoskie kończą sie na PNEA? (szukam stronki, która ma w końcówce pneafirenze.it. To moż…e mieć związek z nurkowaniem.)
Visitor

Postautor: Visitor » 22 sie 2005, 11:47

Dziekuje za pomoc!POzdrawiam:)
Visitor