PROSZE O PRZETŁUMACZENIE Z POLSKIEGO NA WŁOSKI:)z Góry Dziek

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: PROSZE O PRZETŁUMACZENIE Z POLSKIEGO NA WŁOSKI:)z Góry Dziek

Postautor: Visitor » 23 sie 2005, 18:35

Czesc Francesco.Aktualnie pracuje jeszcze w warsztacie.Kilka dni temu wrócili moi znajomi z Rzymu a teraz pojechali na wakacje odpocząć i wróca w tym tygodniu.Jeszcze niewiem na dzien dzisiejszy kiedy przyjadę do was.mam zamiar wrócic z nimi do Rzymu popracowac tam by zarobic wiecej pieniedzy(ale niewiem jeszcze czy pojade) i z tamtad do Minervino pomóc Tobie przy wykonczeniach domku i budowie basenu a takze popracowac przy zbiorach .Mam zamiar tym razem wrócic do Polski samochodem.Fajnie by było,gdyby udało sie cos załatwic ze starszym bratem "Lina"...Szkoda ze twój samochód sie zepsół,fajnie by było gdybys mógł przyjechac do mnie naprzykład jak bede wracał z tamtad do Polski i zabrac ze soba jakies kolezanki lub siostrę:):)Byłoby wspaniale.Zapewniam wam zamieszkanie wyzywienie w moim domu i wyjscia na dyskoteki,zabawy do Exstawagandzkich na dobrym poziomie klubów,zwiedzanie miasta i moich okolic itp.Pozdrów szystkich znajomych odemnie!!,wysle jeszcze na twoja poczte zdjęcia które zrobiłem niedawno z weekendowych wyjazdów.Zadzwonie do Ciebie niebawem.Pozdrawiam Was!!Kris
Visitor

Re: PROSZE O PRZETŁUMACZENIE Z POLSKIEGO NA WŁOSKI:)z Góry Dziek

Postautor: Visitor » 24 sie 2005, 20:52

Ciao Francesco. Attualmente lavoro ancora nell'officina meccanica. Pochi giorni fa sono tornati i mie amici da Roma e adesso sono andati in vacanza a riposarsi e ritorneranno questa settimana. Ancora non so quando verro' da voi. Intendo ritornare con loro a Roma e lavorare un po' per guadagnare piu' soldi ( ma non so ancora se partiro') e da li ritornare a Minervino per aiutarti di finire la casetta e costruire la piscina e lavorare nella raccolta. Questa volta intendo ritornare in Polonia con la macchina. Sarebb ebello se tu riuscissi a combinare qualcosa con il fratello maggiore di "Lina". Peccato che la tua macchina si sia rotta, sarebbe bello se potessi venire da me, per espemio quando staro' ritornando da li in Polonia e portare con te qualche amica o sorella:):) Sarebbe bello. Vi offro l alloggio, vitto ed uscite in discoteche, feste nei club sul buon livello, le visite nella mia citta' edintorni. Salutami tutti gli amici. Ti mandero' anche le foto che fatto poco tempo fa durante il weekend. Ti chiamero' in questi giorni. Vi saluto
Visitor