Anglielski. Nic trudnego. PILNE.

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: Anglielski. Nic trudnego. PILNE.

Postautor: Visitor » 17 lis 2005, 8:49

Witam.
Mam kilka zdan do przetlumaczenia na j. angieslki. Bede bardzo wdzieczny za przetlumaczenie.
Treść:
Byłem w podorzy słuzbowej.
Sprawdzilem transakcje w naszej firmie posredniczacej i uzyskalismy informacje ze wszystko jest w porzadku. Prosze sie nie martwic, przelew powinien dotrzec lada dzien.

Z gory dzieki za tlumaczonko.
pozdr
Visitor

Postautor: Visitor » 17 lis 2005, 10:03

Czy jest ktos kto pomoze z przetlumaczeniem tego krotkiego tekstu. Jest to dla mnie bardzo wazne. Bede bardzo wdzieczny za okazana pomoc.
Visitor

Postautor: Visitor » 17 lis 2005, 11:26

Czy jest ktos kto pomoze z przetlumaczeniem tego krotkiego tekstu. Jest to dla mnie bardzo wazne. Bede bardzo wdzieczny za okazana pomoc.
Visitor

Postautor: Visitor » 17 lis 2005, 13:38

Witam.
Mam kilka zdan do przetlumaczenia na j. angieslki. Bede bardzo wdzieczny za przetlumaczenie.
Treść:
Byłem w podorzy słuzbowej.
Sprawdzilem transakcje w naszej firmie posredniczacej i uzyskalismy informacje ze wszystko jest w porzadku. Prosze sie nie martwic, przelew powinien dotrzec lada dzien.

Z gory dzieki za tlumaczonko.
pozdr

I was on business trip. I have chcecked the transactions in our mediating company and we got the information that everything is ok. Please, don't worry, transfer should reach any day now.
Visitor

Postautor: Visitor » 17 lis 2005, 17:45

Dzieki ogromne!
Visitor