Koncerty w Polsce

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Koncerty w Polsce

Postautor: Daroz » 29 maja 2022, 11:31

Mam do Was pytanie, a mianowicie czy macie może dla mnie jakieś konkretne podpowiedzi jeśli chodzi o znalezienie naprawdę fajnych i wartych wybrania się koncertów które będą odbywały się w Polsce w okresie letnim abyśmy mogli spędzić naprawdę fajnie wspólny wypad i oczywiście wolny wieczór w rytmach dobrej muzyki. Jesteśmy głównie fanami muzyki pop, także czekam z niecierpliwością na Wasze propozycje i mam nadzieję, że jednak trochę się tutaj propozycji dla mnie pojawi :D
Daroz
newbie

Re: Koncerty w Polsce

Postautor: KarolMas » 30 maja 2022, 9:11

Szukając naprawdę fajnych pomysłów i propozycji w zakresie świetnych koncertów w kraju, no to my nie możemy się doczekać kiedy będzie koncert dodatkowy w Warszawie po trasie Dawid Kwiatkowski Tour. Chcielibyśmy usłyszeć na żywo jego ostatnie zdecydowanie największe hity jak „Bez Ciebie” czy „Proste”, „Nieważne” oraz „Idziesz ze mną”. Koniecznie dajcie znać jak się wybieracie i oczywiście który numer według Was jest takim zdecydowanym numerem jeden :D
KarolMas
junior fellow