Broń palna -sklep

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Broń palna -sklep

Postautor: cyclone » 03 lip 2020, 5:27

Jaki sklep z karabinkami polecacie? Interesuje mnie broń palna sprzedaż online. Wiem, że broń będę musiał odebrać osobiście, ponieważ takie są przepisy. Znalazłem sklep Racegun https://racegun.pl/. Czy jest jeszcze jakiś sklep w Warszawie z takim asortymentem godny polecenia?
cyclone
junior fellow

Re: Broń palna -sklep

Postautor: RemeKIkanT » 05 lip 2020, 10:31

Szczerze mówiąc to nigdy nie myślałem o zakupie broni palnej.
RemeKIkanT
newbie

Postautor: frances22 » 02 gru 2020, 14:58

Jeśli o mnie chodzi, to polowania mnie pochłaniają i do tego jest mi potrzebna właśnie broń. Byle czego to ja jednak nie będę miała, a żeby się swobodnie poruszać po lesie, to przyda mi się termowizja na polowania . Ja będę musiała się w tym rozeznać, ale prawda jest taka, że na razie nie mam na to w ogóle czasu.
frances22
greenhorn

Postautor: HankaMit » 22 mar 2022, 13:38

Wszystko zależy jaką broń chcesz kupić Mój kuzyn ostatnio dla siebie kupił pistolety glock https://racegun.pl/pl/c/Bron-krotka/14. Chodzi teraz na strzelnicze i ćwiczy strzelanie. Do tego kupił sporo akcesoriów które są potrzebne na strzelnice. Sami zobaczcie jaki jest wybór, pewnie sami coś wybierzecie dla siebie
HankaMit
newbie

Postautor: vlord » 31 maja 2022, 5:36

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
инфоjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken