Dodatki marki Guess

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Dodatki marki Guess

Postautor: magda21_ » 30 maja 2021, 11:47

Jeśli szukacie modnych dodatków do swoje garderoby to polecam przejrzeć https://pepegi.eu/firm-pol-1538574508-Guess.html, gdzie znajdziecie okulary przeciwsłoneczne marki Guess w bardzo fajnych cenach
magda21_
greenhorn

Re: Dodatki marki Guess

Postautor: status » 20 lip 2021, 12:31

podobają mi się produkty tej marki. Zawsze są w ładnych kolorach i mają jakieś świecące elementy. Lubię takie :D
Ostatnio kupiłam co prawda okulary arctica s-1009 b ale szukam jeszcze jednych moze właśnie z guessa sobie kupie
status
junior fellow

Postautor: frances22 » 28 lip 2021, 13:51

No do ubrań to można, ale żeby ogólnie mieć fajnie w domu, skoro mowa ogólnie o dodatkach, to można takie www.sklepzramami.pl sklepy odwiedzać. Tu mamy wspaniałe ramki do zdjęć i nie myślę, że to będzie złe. No i na razie to ja uważam, że nie ma to jak tanie modele. Też bywają całkiem ładne.
frances22
greenhorn

Postautor: Kamil80 » 27 wrz 2021, 10:20

Guess ma świetne okulary, więc jeśli szukacie oprawek to warto zerknąć na ofertę sklepi internetowego https://najlepsze-okulary.pl/. Teraz mają bardzo dużo wyprzedaży i okulary Guess można kupić w super cenach. Jeśli nie wiecie jak dobrać oprawki to na stronie znajduje się fajny poradnik, który pomoże Wam dopasować okulary do kształtu twarzy.
Kamil80
greenhorn

Postautor: hylia7044 » 13 sty 2022, 10:43

Może szukacie okularów przeciwsłonecznych które zawsze są rewelacyjnym dodatkiem? Polecam wam sprawdzić na stronę markowe okulary dla niej klep optyczny gdzie na pewno znajdziecie te idealne okulary dla siebie. Ja już znalazłam i zamówiłam. Polecam.
hylia7044
junior fellow

Postautor: vlord » 31 maja 2022, 12:16

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
сайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken