Jakie rzeczy z versanis ?

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Jakie rzeczy z versanis ?

Postautor: Bożena02 » 08 lis 2019, 20:41

Jakie rzeczy polecacie ze strony https://www.versanis.pl/ ? Z racji iż zbliżają się święta szukam jakiegoś prezentu dla mojej córki, a z racji, że w końcu doczekała się nowego mieszkania chciała bym jej coś do niego zakupić. Wiem, że nie ma żadnego stolika do kawy, ani krzeseł, przydało by się również ładne lustro na przedpokój. Myślicie, że rzeczy są godne zakupu z tej strony ?
Bożena02
newbie

Re: Jakie rzeczy z versanis ?

Postautor: Selenaa » 23 lis 2019, 14:26

W sumie takie lustro to byłby super pomysł, ale co do stołu to bym się wstrzymała, nigdy nie wiesz jaki akurat planuje zakupić. Rzeczywiście https://www.versanis.pl/ ma wiele pięknych rzeczy, możesz do lustra dokupić piękne doniczki, albo podstawkę na choinkę.
Selenaa
junior fellow

Postautor: Irena11 » 26 lis 2019, 17:33

Jak najbardziej świetny pomysł na prezent. Fajnie będzie jak zakupisz jej jeszcze ze strony Versanis kilka dekoracji na nowe mieszkanie, aby lepiej się mieszkało, przypomnij sobie co ona lubi, jakie kolory itp i na pewno coś wybierzesz. Ja osobiście chwalę sobie stronę Versanis, wielokrotnie miałam przyjemność coś kupować u nich i za każdym razem jestem bardzo zadowolona.
Irena11
newbie

Postautor: Jamila » 30 lis 2019, 20:13

Bardzo ale to bardzo lubię kupować nowe rzeczy do domu, co chwile zmieniam te dodatki, dlatego takie sklepy jak Versanit spadają mi z nieba. Ponieważ mają przeróżne produkty z różnych epok aranżacji. Jeśli macie czas na zakupy to ja akurat polecam :)
Jamila
junior fellow

Postautor: cyclone » 07 gru 2019, 6:10

Nasza córka również niedawno kupiła mieszkanie. Z mężem są na etapie urządzania. Chcieliśmy im trochę pomóc i kupić mebel. Z pewnością bardziej się im przyda niż dodatki, które młodzi lubią dobierać sobie według własnego gustu. Wspólnie uzgodniliśmy, że zamówimy ławę do salonu. Córka sama wybrała sobie model w sklepie https://www.wikimeble.pl/LAWY ja zapłaciłem. Cieszę się z tego pomysłu, bo to już jakiś konkretny wkład. Chcemy jeszcze kupić łóżko do pokoiku wnuka.
cyclone
junior fellow

Postautor: vlord » 01 cze 2022, 2:56

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
инфоjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken