jestem nowy zupelnie i trafilem na ta stronke zupelnie przypadkiem. uwazam ze stronka jest super do pocwiczenia angielskiego, glownie dlatego ze sa roznego rodzaju testy i cwiczenia ktore sa sprawdzane po tym jak je rozwiaze szkoda ze jest ich tak malo :/ a moze poprostu jeszcze nie odkrylem w pelni mozliwosci tej stronki
mam mimo to pytanko. poniewaz jestem studentem biologii molekularnej (wiem ze jest to malo popularny kierunek, w kazdym razie mniej niz zarzadzanie, marketing i prawo), poszukuje slownikow specjalistycznych z zakresu biochemii, genetyki i medycyny. niestety nie znalazlem do tej pory zbyt wielu a te, ktore znalazlem sa bardzo pobiezne i ogolne. jezeli ktos wie o jakichs bardzo prosze o odpowiedz najlepiej w tym temacie. mile widziane wersje online i jeszcze lepiej za free jak ta stronka
jezeli ktos ma podobne zainteresowania/ potrzeby rowniez prosze aby cos napisal
jesli dysponujecie jakimis bazami slowek wlasnych z zakresu biologii lub medycyny napiszcie PLZ
acha jesli ktos zna podobne stronki pomocne w nauce jezyka, nie tylko slowniki prosze rowniez o kontakt
moj gg 531003 (roznie bywam na gg, ale jak napiszecie napewno w ciagu tygodnia odbiore ;p)
pozdro all