Poszukuję tłumacza (PapaRoach.pl)

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Re: Poszukuję tłumacza (PapaRoach.pl)

Postautor: Visitor » 22 mar 2007, 21:30

Witam, jestem administratorem serwisu PapaRoach.pl - jednej z najlepszych stron dotyczących kapeli Papa Roach, nie tylko w Polsce. Poszukuję osoby, dobrze znającej j. angielski (i sprawnie posługującej się językiem polskim), która mogłaby pomóc w dalszym rozwoju strony poprzez tłumaczenie rozmaitych tekstów (tekstów utworów, wywiadów, artykułów, tłumaczeniem wywiadów audio). Oczywiście nie wymagam, aby osoba ta była fanem/fanką Papa Roach ;) Dlaczego szukam tutaj? Większość osób, które zgłaszają się do mnie poprzez ogłoszenie na mojej stronie to osoby, które angielskiego uczą się od 2/3 lat, a ich tłumaczenia niestety zawierają masę błędów.

Za tłumaczenia nie mogę niestety zaproponować ż…adnego wynagrodzenia, nie czerpiemy większych zysków z działalności serwisu, a fundusze pochodzące z reklam na forum w całości przeznaczone są na utrzymanie serwera i domeny. Co więc moż…emy zaoferować? Przede wszystkim satysfakcję [:)] oraz moż…liwość doskonalenia języka. Szukamy osoby, której tłumaczenie sprawia przyjemność, która ma trochę wolnego czasu oraz która chciałaby nam pomóc w staniu się jednym z najlepszych serwisów muzycznych w Polsce :)

Zainteresowanych proszę o kontakt przez gg (nr. 3617481) lub e-mail: mikez.pl(at)gmail.com
Visitor

Re: Poszukuję tłumacza (PapaRoach.pl)

Postautor: vlord » 03 cze 2022, 2:43

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
http://journallubricator.ruсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken