LangMASTER English in action - Royal Family

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Re: LangMASTER English in action - Royal Family

Postautor: Visitor » 05 lis 2007, 9:44

5 listopada 2007

Dzisiaj (5 listopada 2007) ukazało się wydanie GW z płytką na której znajduje się program:

LangMASTER English in action - Royal Family cz.1 Kosztuje tylko 2,99 zl

Jego ciekawym rozwiązaniem są ćwiczenia z algorytmem rozpoznawania mowy.

BJK

PS

XEO! Nie wiem dlczego nie udało mi sie dzisiaj zalogować na forum!
Visitor

Postautor: bejotka » 12 lis 2007, 10:08

Dzisiaj 12.11.2007 ukazało się wydanie Gazety Wyborczej z płytką na której znajduje się program:

LangMASTER English in action - Royal Family cz.2 Kosztuje tylko 2,99 zl

Warto posłuchać wypowiedzi członków brytyjskiej rodziny królewskiej.
I uczyć się od nich.
BJK
bejotka
fellow

Postautor: xeo » 12 lis 2007, 15:58

XEO! Nie wiem dlczego nie udało mi sie dzisiaj zalogować na forum!

Ja też… nie wiem, ale widzę, ż…e się udało :)
xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

Postautor: Visitor » 12 lis 2007, 17:07

też… sobie kupiłam , ale sądzę, ż…e to dla zdolnych uczniów, ktoś skradł mój pomysł, ale myślałam trochę o czymś innym, o formie kursu, z opowiadaniami i dialogami na bazie postaci historycznych, marzyła mi się taka praca- pisanie podręczników i płytek do nauki języka- moż…e Święty Mikołaj coś takiego mi przyniesie, abym mogła służ…yć milusińskim...
:rotfl :rotfl :rotfl margaritka :rotfl :rotfl :rotfl
Visitor

Postautor: bejotka » 13 lis 2007, 9:58

... ale sądzę, ż…e to dla zdolnych uczniów, ktoś skradł mój pomysł, ale myślałam trochę o czymś innym, o formie kursu, z opowiadaniami i dialogami na bazie postaci historycznych, marzyła mi się taka praca- pisanie podręczników i płytek do nauki języka- moż…e Święty Mikołaj coś takiego mi przyniesie, abym mogła służ…yć milusińskim...
:rotfl :rotfl :rotfl margaritka :rotfl :rotfl :rotfl

Rzeczywiście to program dla dość zaawansowanych osób, ale dlaczego piszesz "ktoś skradł mój pomysł"? Programy LangMastera są na naszym rynku już… kilkanaście lat. Kiedy się pojawiły po raz pierwszy pewnie nie wiedziałaś, ż…e bedziesz uczyć angielskiego. Jednak nic nie stoi na przeszkodzie byś coś podobnego tworzyła dla Twoich uczniów.
BJK
bejotka
fellow

Postautor: vlord » 03 cze 2022, 5:10

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricatorjuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken