e-learning i angielski on-line

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

e-learning i angielski on-line

Postautor: borsuk z miasta » 01 lis 2011, 2:41

Dość regularnie śledzę serwisy z zakupami grupowymi. Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale ostatnimi czasy oferty z angielskim on-line i kursami przez internet pojawiają się coraz częściej.

Czy ktoś z Was osobiście z tego korzysta/korzystał? Chętnie poczytałbym coś więcej, zapoznał się z tym bliż…ej. Czekam na Wasze głosy!
borsuk z miasta

Angielski przez Internet (Online)

Postautor: english... » 01 lis 2011, 18:16

Borsuk... do poczytania polecam Ci artykuły na stronie: Angielski Online.
Znajdziesz tam odpowiedzi na pytania - dlaczego warto uczyć się angielskiego Online, co powinien zawierać dobry serwis oferujący naukę przez internet oraz poznasz szczególnie polecane serwisy do nauki angielskiego online...

Co do samej wypowiedzi masz rację, coraz częściej na stronach zawierających zakupy grupowe pojawiają się abonamenty do serwisów oferujących naukę języków przez Internet. Całkiem niedawno na gruponie moż…na było zakupić dostęp do kursu na eTutor ze sporym rabatem.
Awatar użytkownika
english...
junior fellow

Re: e-learning i angielski on-line

Postautor: weronika LO » 02 lis 2011, 20:43

cześć.

jakiś miesiąc temu dostałam w prezencie (oczywiście od rodziców :p) właśnie taki kurs. Na gruperze kupili mi miesiąc takiej nauki: http://gruper.pl/x.php/1,7502/Cala-Pols ... kiego.html

Mam bardzo fajną Panią, z którą mam konwersacje, bardzo duż…o zwiedziła, duż…o gadamy o róż…nych krajach. wcześniej nie wiedziałam, ż…e w ogóle taka forma konwersacji jest moż…liwa...
weronika LO

Postautor: sandecja » 06 lis 2011, 20:24

weronika LO - zazdroszczę, kurs wygląda na b. fajny jest z native speakerami, co rzadko się zdarza. Cena super! szkoda, ż…e przegapiłam.
sandecja

Fiszki angielskie

Postautor: Kasiakasienka161 » 08 lis 2011, 16:50

Faktycznie duż…o się pojawiło ofert nauki języka online. Moż…e dlatego ż…e szybkość internetu już… nam to umoż…liwia bez problemów z łączami. Od siebie chcę polecić jako dodatkową formę nauki fiszki angielskie dzięki nim moż…emy rozwijać swoje słownictwo i poprawną wymowę.
Kasiakasienka161

Postautor: kolacja » 21 lis 2011, 20:08

Bardzo ciekawa oferta. W sumie nawet podoba mi się taka forma nauki, nigdy wcześniej o niej nie słyszałem. Moż…ecie napisać coś więcej? Najbardziej interesują mnie efekty i szybkość postępów. Czekam na jakieś info.
kolacja

Postautor: kolacja » 21 lis 2011, 20:08

Bardzo ciekawa oferta. W sumie nawet podoba mi się taka forma nauki, nigdy wcześniej o niej nie słyszałem. Moż…ecie napisać coś więcej? Najbardziej interesują mnie efekty i szybkość postępów. Czekam na jakieś info.
kolacja

Postautor: grono2q » 10 maja 2012, 15:48

Wole kursy tradycyjne
grono2q

Angielski przez Internet

Postautor: english... » 10 maja 2012, 19:35

grono2q pisze:Wole kursy tradycyjne

grono2q jednak nie każ…dy ma czas aby uczęszczać na tradycyjne kursy (przykładowo 2 razy w tygodniu) dodatkowo wiąż…e się to nie tylko z czasem ale dodatkowymi kosztami. Dlatego nauka przez Internet jest bardzo dobra alternatywą do tradycyjnych kursów (np. dla osób na co dzień pracujących), tym bardziej, ż…e w sieci jest coraz więcej wartościowych kursów i portali dzięki którym moż…na uczyć się języka w ciekawy i co najważ…niejsze skuteczny sposób w porze, która nam najbardziej odpowiada....

Każ…da metoda nauki (czy to tradycyjna czy online) ma swoje wady i zalety najważ…niejsze to wybrać sposób nauki, jaki będzie nam najbardziej odpowiadał i przyniesie zamierzone efekty...

O tym dlaczego warto zainteresować się internetowymi kursami moż…ecie przeczytać w artykule na stronie: Angielski przez Internet - dlaczego warto?
Ostatnio zmieniony 27 cze 2013, 13:38 przez english..., łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
english...
junior fellow

Postautor: krzysiuuu » 11 kwie 2013, 18:03

ja osobiście polecam szkołę językową online http://chatterbox.pl. zajęcia z lektorem odbywają się przy pomocy platformy online, a później dostajesz normalne zadania domowe. pierwsza lekcja jest darmowa. w ofercie mają róż…ne języki, nie tylko angielski :)
krzysiuuu

Postautor: vlord » 03 cze 2022, 20:14

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
сайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken