Bilety lotnicze Londyn

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Bilety lotnicze Londyn

Postautor: podróż…nik z mala » 02 lut 2012, 13:00

Szukam ofert na jakieś bilety lotnicze Londyn. Chciałbym pojechać na kilka dni i pozwiedzać. Będzie to też… pierwsza moż…liwość na wypróbowanie i przetestowanie moich umiejętności językowych :)
podróż…nik z mala

Re: Bilety lotnicze Londyn

Postautor: Oleksander » 03 lut 2012, 21:02

Dobry temat. W zeszłym roku kupowałem właśnie takie bilety i w 2 strony dla 2 osób zamknęliśmy się w 400 zł. Na miejscu byliśmy 5 dni. Jeśli chodzi o zwiedzanie, zobaczyliśmy wszystko co było warte zobaczenia, ale było bardzo aktywnie.
Oleksander

Postautor: maksion » 22 lut 2012, 19:59

podróż…nik z mala pisze:Szukam ofert na jakieś bilety lotnicze Londyn. Chciałbym pojechać na kilka dni i pozwiedzać. Będzie to też… pierwsza moż…liwość na wypróbowanie i przetestowanie moich umiejętności językowych :)

Z tego co widzę, to bilety moż…na teraz spokojnie kupić w okolicach 50 zł. Nie byłem w Londynie, warto pojechać tam na krótki, weekendowy wypad? Nie moż…na tego potraktować jak naukę języka, ale sprawdzian dla umiejętności chyba świetny :)

Ile czasu trzeba zwiedzenie wszystkiego co warto?
maksion

Postautor: legia » 23 lut 2012, 21:39

Całkiem niedawno znalazłem oferty na tanie loty londyn i polecieliśmy za 39 zł w jedną stronę. Wyjazd był turystyczny, ale po angielsku poćwiczyłem. Dla uczących się, myślę, ż…e wyjazd to najlepsza opcja.
legia

Postautor: vlord » 03 cze 2022, 20:41

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
http://journallubricator.ruсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken