Ciekawe gry survivalowe

Oprogramowanie do nauki języka. Podziel się wiedzą o programach wspomagających naukę języka angielskiego

Ciekawe gry survivalowe

Postautor: KarolMas » 22 paź 2021, 9:20

Cześć wszystkim!
Powiem Wam, że ostatnio coraz częściej mam ochotę sobie pograć w dobre gry typu horror, albo survival żeby udało im sie mnie też wieczorem przestraszyć. Jako, że już nie śledzę nowych tytułów i nie jestem na czasie ze względu na nowości tytułów jakie się ostatnio pojawiły to przychodzę do Was z pytaniem w co wy ostatnio z takich gier gracie i też jakie możecie mi polecić, najlepiej żeby też można było je łatwo znaleźć albo kupić, a nie tylko z którejś z kolei ręki. Dzięki!
KarolMas
junior fellow

Re: Ciekawe gry survivalowe

Postautor: Krozoń » 22 paź 2021, 10:48

To zdecydowanie moje ulubione, ogólnie lubię właśnie testować swoje umiejętności przetrwania nie tylko w prawdziwym życiu, ale również pograć sobie w sieci. Tym bardziej kiedy akcji jest mnóstwo i wiedza jak mnie skutecznie przestraszyć. Dlatego jak szukasz ciekawych tytułów to warto sprawdzić Resident Evil 2 Remake, czy też The Medium ogólnie jest bardzo fajny artykuł https://ekspert.ceneo.pl/survival-horror w tej tematyce i też znajdziesz inne propozycje do rozegrania. Pozdrawiam i po sprawdzeniu daj znać jaka szczególnie przypadła Ci do gustu.
Krozoń
newbie

Postautor: Wojsi44 » 28 paź 2021, 9:05

Oj tak, ja gram albo w wojenne albo właśnie survival/horror zdecydowanie moje ulubione na późne wieczory :)
Wojsi44
newbie

Postautor: Daroz » 28 paź 2021, 9:08

No tak szkoda, że nie ma tego dużo więc czasami jednak trzeba wracać do klasyków cenionych od lat i nadal mających duże grono zwolenników. Bardzo dobrze, że poprzednik tutaj właśnie wrzucił artykuł https://ekspert.ceneo.pl/survival-horror bo zdecydowanie udało im się zestawić świetne gry tego typu jak Call of Cthulhu, Resident Evil 2 Remake udanej zabawy i strachu oczywiście życzę i daj znać która tobie najbardziej do gustu przypadła :)
Daroz
newbie

Postautor: vlord » 05 cze 2022, 3:15

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
http://journallubricator.ruсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken