PROSZE O POMOC ! na angielski

Ty odrabiasz, my sprawdzamy.

Re: PROSZE O POMOC ! na angielski

Postautor: Visitor » 24 lut 2006, 15:54

Bardzo bym prosiła was o przetłumaczenie mi tych kilku zdań na angielski :

Był ciepły dzień. Dawid grał na swoim komputerze na piętrze 2-piętrowego domu.Jego rodzice siedzieli w salonie i oglądali telewizję. Nikt nie spodziewał się , ż…e moż…e zdarzyć się coś strasznego...
Dawid usłyszał drganie . Nie przejął się . W pewnym momencie szyby w oknie zaczęły się niepokojąco ruszać. Zszedł na dół po schodach , w tym momencie jego rodzice kazali mu wyjsc razem z nimi na zewnątrz , ponieważ… w telewizji mówili , ż…e sejsmolodzy wybadali niepokojące zmiany. Dawid pobiegł na górę po swojego psa.. Ziemia zaczęła się trząść coraz mocniej. Gdy zbiegał ze schodów , potknął się i zdarł sobie kolano . Szybko podniósł się i wybiegł z domu . Trzęsienia stawały sie coraz mocniejsze . Ledwo utrzymywał się na nogach i tulił do siebie swego psa. Na chwilę się uspokoiło , ale były jeszcze trzy podobne wstrząsy . Dawid odetchnął z ulgą , gdy się to wszystko skończyło i nawet nie chciał myśleć , co by się stało , gdy zostawił pieska w domu.

To wszystko. Wiem , ze tego duzo , ale nie musiscie mi przetłumaczyc wszystkiego. Wystarczy , ż…e pomoż…ecie mi napisac np kilka pierwszych zdań . Dla mnie to i tak będzie duż…o
Z góry dziękuję :*
Visitor

Postautor: Visitor » 24 lut 2006, 17:27

Proszę bardzo:

It was a warm day. David was playing on his computer at the first floor of his two storey house. His parents were sitting in the living room watching TV. Nobody expected anything terrible to happen. Suddenly David heard some shaking but he didn't care much. At some point the window panes started to move suspiciously. He went downstairs. His parents told him to leave the house with them immediately because a television speaker had said that seismologists had discovered some worrying changes. David rushed upstairs to get his dog. The shaking became stronger. As he was running down the stairs he tripped and grazed his knee, but he picked himself up quickly and run out of the house. The shaking was becoming stronger and stronger. He could barely stand, but he was still cuddling his dog. It all calmed down for a while, however, there were three more similiar quakes. David sighed with relief when it was all over and he didn't even want to think what would have happened if he'd left his doggy home.

Pozdrawiam. :)
Visitor

Postautor: Visitor » 24 lut 2006, 19:19

mało mało ładnie błędów...
Visitor

Postautor: vlord » 05 cze 2022, 14:27

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
http://journallubricator.ruсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken