Angieski

Ty odrabiasz, my sprawdzamy.

Angieski

Postautor: danklower » 04 gru 2008, 20:39

Jakie jest twoje hobby?
Moje hobby to filmy i czytanie książ…ek.Moim ulubionym aktorem jest Jenifer Lopez.Moją ulubioną książ…ką Faraon
A jakie jest twoje ulubione hobby?
Moje ulubione hobby to czytanie książ…ek.
Naprawdę Ja nie lubię czytać książ…ek,one są okropne.

Jakie jest twoje ulubione hobby?
Moje hobby to piłka noż…na i słuchanie muzyki.moim ulubionym piłkarzem jest Kaka.Ja słucham popu.Kaka jest ok ale ja bardziej lubię Ronaldinio

Pomóż…cie mi w tych dialogach plesssss
danklower

Re: Angieski

Postautor: yh » 10 gru 2008, 17:55

What's your hobby?
My hobby is watching watching movies and reading books. My favourite actress is Jennifer Lopez. My favourite book is Faraon.
What is your favourite hobby?
My favourite hobby is reading books.

What is your favourite hobby?
My favourite hobby is playing football and listening to music. My favourite footballer is Kaka. I'm into pop. Kaka is ok but i like Ronaldinio much more.

nie wiem czy to jest dobrze.
yh

Re: Angieski

Postautor: vlord » 06 cze 2022, 10:06

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
сайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken