Prosze o pomoc!!

Ty odrabiasz, my sprawdzamy.

Prosze o pomoc!!

Postautor: Olaaaa » 19 kwie 2009, 5:00

Chcesz pojechać na trzy miesiące do Australii na kurs języka angielskiego. Napisz list do Brisbane School of English.
*Poproś o informację na temat długości trwania i cen kursów
*Wyjaśnij, jaki jest twój poziom znajomości języka i co ci sprawia najwięcej trudności
*Poinformuj, czego chciałbyś się nauczyć i jakie zdać egzaminy
*Zapytaj o moż…liwość uzyskania pomocy w znalezieniu zakwaterowania i pracy.
To jest list formalny na 120-150 słów. Oczywiście nie proszę ż…eby ktoś mi to napisał, tylko chce jakieś wskazówki.. jestem bardzo kiepska z angielskiego ;/ Chciałabym tylko prosić o to w jakim to czasie mam pisać, jakieś przydatne zwroty..i w ogóle co ja mam pisać ż…eby to było 120 słów bo przecież… odp tylko na te kropki nie starczą.
Z góry dziękuje.
Olaaaa

Re: Prosze o pomoc!!

Postautor: ArkadiuszPOLAKO » 03 maja 2009, 23:10

Przydatne zwroty:

Howdy - witajcie!
How much is... - ile kosztuje ......
i am beginner at English - w języku angielskim jestem początkujący
..... is very hard for me - ... jest dla mnie bardzo trudne
can you help me with finding work? - pomoż…ecie mi w znalezieniu pracy?
ArkadiuszPOLAKO
junior fellow

Re: Prosze o pomoc!!

Postautor: vlord » 06 cze 2022, 12:07

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
http://journallubricator.ruсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken