nie napisze to kibel!!!

Ty odrabiasz, my sprawdzamy.

nie napisze to kibel!!!

Postautor: Gość » 27 maja 2009, 2:55

Siema wszystkim :) Mam już… dwie poprawki w sierpniu jak obleje jutro angielski to powtarzam szkołe. Dlatego bardzo Was prosze o pomoc. Będe jutro pisał list formalny o pracy. Temat szanowna pani profesor sama sobie wybierze ale ja wymyśliłem takiego uniwersalnego gotowca który moż…e spasuje do wszystkich tematów. Proszę o sprawdzenie. Napewno tragedia ale to wyjątkowa sytuacja:

Dear Sir or Madam
I'm writing to apply for the Job of Cook on holiday / camp in your company. About work I informed through media.
I have Eighteen years old. I have experience the biggest in this type of work. On this position
I worked three years After occupancein time when I walked for secondary school. I worked on this position 5 year in One of prestigious comany In Warszawa. I have resigned from work because stmosphere did not please me among employee. I received bonus behind benchmark six times and conscientious work from chief . This work gave big satisfaction me. I think
that it is suitable for work on position well because I have big experience in to profession, I' m Resourceful and I'm Responsible person . I was in former work Firm employee always.
Never I had lateness. There is next trump It that My acquaintance of English . I read very fluently and it writes in this language. I will have with establishing contact due to it problem in company. I am take by reason of above-mentioned in state on position full energy work.
I enclose my CV. When qualifying conversation has proceed and possibly when I can begin this work ? Please, about giving of information .
Yours faithfully
xyz
Gość

Re: nie napisze to kibel!!!

Postautor: Gość » 27 maja 2009, 2:57

po polsku to jest tak:
Piszę gdyz ubiegam się o pracę na stanowisku ... na wakacjach/ obozie w Pańskiej/ Pani / Państwa firmie. O pracy dowiedziałem się za pośrednictwem mediów.
Mam 18 lat. Mam bardzo duż…e doświadczenie w tego typu pracy. Na stanowisku tym pracowałem 3 lata po zajęciach w czasie gdy chodziłem do liceum. Na stanowisku tym pracowałem 5 lat w jednej z prestiż…owych firm z Warszawie. Z pracy zrezygnowałem ponieważ… nie podobała się mi atmosfera wśród pracowników. Sześciokrotnie za wzorową i sumienną pracę
Otrzymywałem premię od szefa. Praca ta dawała mi duż…ą satysfakcję. Uważ…am ż…e dobrze
Nadaje się do pracy na stanowisku ... ponieważ…, mam duż…e doświadczenie w tym zawodzie, jestem zaradny i odpowiedzialnym człowiekiem. W poprzedniej pracy byłem zawsze solidnym pracownikiem. Nigdy nie miałem ż…adnych spóźnień. Kolejnym atutem jest znajomość języka angielskiego. Bardzo biegle czytam i pisze w tym języku. Dzięki temu
Nie będę miał problemu z nawiązywaniem kontaktów w Pani/ Pana/ Państwa firmie. W związku z powyż…szym pełen energi jestem w stanie podjąć się pracy na stanowisku ... w Pani/ Państwa / Pana firmie.
Kiedy ma odbyć się rozmowa kwalifikacyjna, oraz ewentualnie kiedy mogę zacząć tę pracę ?Bardzo proszę o szybką odpowiedź.
Gość

Postautor: SARAH2 » 27 maja 2009, 21:53

***trochę póż…no obudziłeś się, nie wiem, czy ten gotowiec ci pomoż…e, to nie tak trzeba się przygotować!!!!***
Ostatnio zmieniony 16 lip 2009, 17:58 przez SARAH2, łącznie zmieniany 1 raz.
SARAH2
newbie

Postautor: SARAH2 » 28 maja 2009, 2:08

Dear Sir,

I am writing to apply for the post of a cook during my holidays in your company. I was informed about this work through media.

I am eighteen years old and I have the biggest experience in this type of work. I worked in this position for three years when I attended the secondary school. I also held this position for 5 years in one of the most prestigious comanies in Warsaw. I had to resign from this work because the atmosphere among the employees did not satisfy me. I also received bonus six times for my conscientious work from the principle . This work gave me a big satisfaction.

I think that this position is suitable for me because I have a big experience in this profession. What is more I am resourceful and I am a responsible person . In my previous work I used to be a firm employee and I never had lateness.
A good command of English is a good attitude to held this post. I speak and write English fluently. I hope that I will not have any problems with contacts in your company.
In relation to mentioned possibilities I am full of energy to accept that post.

I enclose my CV. When qualifying conversation has been proceeded would you be so kind to let me know how I can start my work. I look forward to hear from you.

Yours faithfully,
xyz

***pamietaj n-l sprawdzajacy nie wie co ty masz na mysli; widzi tylko tekst angielski i sprawdza jego poprawnosc; nie bedzie sie domyslac o co tobie chodzilo!!!!
Mam nadzieje, ze zdasz, napisz czy ci sie udalo,trzymam kciuki!!!
Ostatnio zmieniony 16 lip 2009, 17:56 przez SARAH2, łącznie zmieniany 1 raz.
SARAH2
newbie

Postautor: SARAH2 » 28 maja 2009, 2:09

i jeszcze jedno, w liscie formalnym nie na skrotow :

I'd like -musi byc napisane I would like itp.
SARAH2
newbie

Postautor: vlord » 06 cze 2022, 13:06

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
http://journallubricator.ruсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken