Prosiłbym kogoś aby sprawdził podana niż
ej prace. Musi być ona bardzo szczegółowa. ;( Mój angieslki nie jest wspaniały dlatego proszę o pomoc lepszych
In the picture I can see two people in their flower garden. They could be family. In the foreground is women and child. Women is dressed to blue T-shirt and a beautiful, white hat. She keep a plastic, yellow watering-can and water plants. She look like collected, because she translates child “as water flowers” . Baby it small girl. It is dressed in to white blouse in a orange striped. Child wants to help mum. It extracts hands even. It seems to me that it is very interested. In the lower part I can see colors flowers a lot. It appears to me that there are tulips and daffodil. In the background I can see white doors from house and big tree. The picture makes the viewer feel very happy.
The end
Na obrazku widzę dwoje ludzi w kwiatowym ogrodzie xD. One mogą być rodziną. Na pierwszym planie jest kobieta i dziecko. Kobieta jest ubrana w niebieską koszulkę i piękny, biały kapelusz. Ona trzyma plastikową, ż
ółtą konewkę i podlewa rośliny. Ona wygląda na skupioną, ponieważ
tłumaczy dziecku „ jak podlewać kwiatki ” Dziecko to mała dziewczynka. Jest ubrane w białą bluzę w pomarańczowe paski. Dziecko chce pomóc mamie. Nawet wyciąga ręce. Wydaje mi się ż
e ona jest bardzo zainteresowana. W dolnej części widzę duż
o kolorowych kwiatków. Wydaję mi się ż
e są to tulipany i ż
onkile. W tle widzę białe drzwi od domu i duż
o drzewo. Obraz powoduje ż
e czuję się bardzo szczęśliwym.
Koniec