Praca licencjacka..desperacja!!!

anglistyka, lingwistyka, NKJO, prace magisterskie, prace licencjackie, uczelnie

Re: Praca licencjacka..desperacja!!!

Postautor: Visitor » 31 paź 2007, 14:02

:? witam, błagam o pomoc.. Miałam temat na pracę licencjacka ale okazało się ż…e nie ma do niej ż…adnych materiałów:( czy zna moż…e ktoś jakiś temat do którego znajdę jakieś książ…ki, pomoce.. Pisze z Second Lg acquisition.. Pole do popisu niby wielkie ale znaleźć temat to dopiero sztuka.. Pomocy !!!
Ps. Myślałam o takim temacie: czy nowa technologia pomaga w nauce języka angielskiego? Chodziło mi o komputery i wszelkie inne pomoce ale nie mogę znaleźć ż…adnej książ…ki... Czekam na pomysły... dzięki :*
Visitor

Postautor: Visitor » 31 paź 2007, 14:45

To znowu ja.. Przeglądałam wszyskie tematy jakie Xeo proponował/a i wiele z nich nietsety jest już… wybranych prze moich kolegów.. Ciekwaw jestem czy sami wymyślali czy przeszukiwali na forum (mogłam zajrzeć tu wczesniej :)).. Tym bardziej proszę o pomoc.. Jak bede mieć temat to zcazne cos skrobac a tak to szukam i szukam i tylko sie załamuje.. 8)
Czekam jak coś, pozdrawiam :)
Visitor

Postautor: xeo » 31 paź 2007, 17:01

Jeśli chodzi o komputery to musisz szukać pod hasłem CALL - Computer Assisted Language Learning - jest tego trochę.
xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

Postautor: Visitor » 31 paź 2007, 23:13

Spróbuje coś poszukać :) Mam nadzieję ż…e coś sie znajdzie.. jak nie to znów będe błagać o pomoc.. Dziękuje Xeo :**
Visitor

Postautor: vlord » 13 cze 2022, 2:16

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
сайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken