diploma project - problem ;/

anglistyka, lingwistyka, NKJO, prace magisterskie, prace licencjackie, uczelnie

Re: diploma project - problem ;/

Postautor: schizaa » 13 gru 2007, 21:55

;(
witam,
mam wielka prosbe do kogokolwiek z Panstwa kto zna sie na metodyce i w jakis sposob moglby mi pomoc... musze napisac proposal do mojej pracy dyplomowej ktorej tematem jest... "games as one of the ways of intensifying motivation in teaching learners in primary school" bardzo proszę o jakiekolwiek pomysly, bo moj ostatni proposal zostal odzrucony przez nauczyciela ;/
schizaa
newbie

Postautor: Visitor » 15 gru 2007, 17:51

Schizę to wy wszyscy chyba macie. Jak moż…na pisać prace licencjackie czy magisterskie o rzeczach, o których nie ma się pojęcia? Co robiliscie na studiach? Po co wybraliscie filologie, kolegia, skoro potem zadajecie tak bzdurne pytania? "Chcę pisać o kulturze Wielkiej Brytaniii, ale nie wiem o czym", "chcę napisać pracę licencjacka, byle nie z gramatyki- czy ktos ma jakiś pomysł?", "bedę pisać o wpływie angielskiego na inne języki- gdzie szukać materiałów?", "promotor nic mi nie powiedział", "ratunku! o czym pisać prace z metodyki?". Takie posty umieszczacie codziennie na tym portalu.
Przecież… to jakiś absurd. Na studia idzie się z własnej, nieprzymuszonej woli, a trwają one chyba na tyle dłufgo, ze moż…na się zorientować, o czym mowa i co nas najbardziej interesuje. Promotora też… się wybiera, a jego obowiązkiem jest pomoc merytoryczna w pisaniu pracy.
Visitor

Postautor: morganx » 15 gru 2007, 19:14

racja! i w sumie mnie to dziwi, ż…e ludzie zamiast zwrócić się do promotora, szukają pomysłów tutaj. Gdyby nie Xeo, to większość z nich nawet nie wiedziałaby od czego zacząć.
morganx
junior fellow

pisanie na temat jaki się chce i lubi to ściema !!!

Postautor: willi » 14 lis 2010, 3:09

To nie prawda ze wybiera sie samemu promotora. u mnie na studiach wykladowcy sami wybierali sobie studentów i nie bylo mowy o zadnych zmianach. ps. jedna babka to nawet wybrała sobie samych najlepszych kolesi zeby miala jak najmniej roboty i klopotow z pomaganiem. a moj promotor nie pomagal mi i moim kumplom wogole. pozmienial nam tematy prac a raczej narzucil nam swoje pomysly z ktorych nie moglismy zrezygnowac. wiec gdzie tu mowa o pisaniu pracy o tym co sie lubi hmm?????
willi

Postautor: LadyViviane » 04 gru 2010, 21:02

U mnie w kolegium nauczyciele sami są dobierają studentów i nie którzy narzucają tematy ;/ Ja na szczęście dostałam promotora, który pozwolił mi wybrać temat i podpowiedział co i jak i gdzie znaleźć i jak to zorganizować. Wiem jednak, ż…e koleż…anki marudzą, bo ich seminaria trwają 15 min a moje 45-60 min i wszystko mamy wytłumaczone i pokazane.
LadyViviane

Postautor: kasiorex » 04 gru 2010, 22:32

mi też… promotor został narzucony i nie tłumaczy kompletnie nic, wiec zwrocilam sie o pomoc tutaj poniewaz tak sie sklada, ze prace pisze pierwszy raz w zyciu ;] i liczylam na pomoc, gdyz w mojej malej miejscowosci raczej trudno o ksiazki i materialy... ale widze, ze raczej na jakis komentarz mozna liczyc ;|
kasiorex
newbie

Postautor: Gość » 06 gru 2010, 2:26

To nie piszcie tych prac, skoro nie potraficie, to jakaś przecież… jest parodia studiów! Czy każ…dy musi mieć wyż…sze wykształcenie?
Gość

Postautor: kasiorex » 06 gru 2010, 5:12

Pomoc to chyba dość ludzkie zachowanie. Nikt nie prosi o napisanie za niego tylko o pomoc właśnie.
kasiorex
newbie

Postautor: vlord » 13 cze 2022, 3:12

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
http://journallubricator.ruсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken