Praca Z Literatury

anglistyka, lingwistyka, NKJO, prace magisterskie, prace licencjackie, uczelnie

Praca Z Literatury

Postautor: PrimO_NS » 01 sty 2008, 22:56

Witam, mam takie pytanko, mianowicie biore sie za pisanie pracy licencjackiej z literatury, no i wybralem sobie autorow, G.H. Wells i Aldous Huxley, no i jako primary sources chcialbym podjac sie ksiazek War Of The Worlds i Brave New World. I w zwiazku z tym mam taka prosbe, jesli ktos by sie orientowal jakie inne zrodla (secondary sources)moge dobrac do tych ksiazek, o podobnej tematyce. Tematem tej pracy sa zagrozenia dla ludzkosci na podstawie ksiazek G.H.Wellsa i A. Huxleya, no i wlasnie o czyms takim chcialbym pisac, tylko mam problem ze znalezieniem jakis pozadnych zrodel. Bardzo bym był wdzieczny za wszelka pomoc. Poprostu siedze nad tym i nie wiem jak z tym zaczac.:(
Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrowienia
PrimO_NS

Re: Praca Z Literatury

Postautor: xeo » 02 sty 2008, 18:10

Proponuje znaleźć jakąś wirtualną księgarnię, która oferuje opcje typu "podobne książ…ki", wtedy szukasz swojego tytułu i patrzysz co tam system wyszukał podobnego.
xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

Re: Praca Z Literatury

Postautor: vlord » 13 cze 2022, 3:27

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
сайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken