Please HELP me, PRACA MGR Z LITERATURY BRYTYJSKIEJ

anglistyka, lingwistyka, NKJO, prace magisterskie, prace licencjackie, uczelnie

Please HELP me, PRACA MGR Z LITERATURY BRYTYJSKIEJ

Postautor: Goscia » 21 kwie 2008, 11:20

Jestem na rozdroż…u.. pół roku temu wybrałam sobie temat pracy mgr dotyczący literatury brytyjskiej a ściślej poezji. Zebrałam wszystkie potrzebne materiały, z zagranicy sprowadziłam książ…ki, eseje itd. Teraz, kiedy zaczęłam czytać i trawić całą tą literaturę naszły mnie wątpliwości. W większości tych źródeł są odnośniki do dzieł, o których nie mam pojęcia. Koniec końców temat się rozwarstwił i stał się nie do przejścia. Kilka razy spotkałam się z opinią, ż…e wzięłam sobie za trudny temat, raczej na prace doktorską aniż…eli na mgr :/ Niestety, promotor nie jest pomocny.Czuje się zagubiona w tym wszystkim i proszę o radę.
Goscia

Re: Please HELP me, PRACA MGR Z LITERATURY BRYTYJSKIEJ

Postautor: xeo » 21 kwie 2008, 15:41

kilka opcji do wyboru:

1. skup się na dziełach które masz, nie na odnośnikach
2. zawęź/zmodyfikuj prace
3. załatw sobie źródła z odnośników
4. zrezygnuj z tematu
5. porozmawiaj z promotorem
xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

Re: Please HELP me, PRACA MGR Z LITERATURY BRYTYJSKIEJ

Postautor: vlord » 13 cze 2022, 6:14

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
http://journallubricator.ruсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken