Praca dyplomowa

anglistyka, lingwistyka, NKJO, prace magisterskie, prace licencjackie, uczelnie

Praca dyplomowa

Postautor: Lalalala » 17 paź 2008, 17:29

Hej :)
Mam za zadanie sformułować temat mojej pracy dyplomowej.
Mam przeprowadzić badanie/eksperyment, wybrać coś problematycznego w klasach, w których mam praktyki. No i wymyśliłam sobie, ż…e zrobię coś na temat pracy grupowej/indywidualnej. Chciałaby pobadać taką pracę z tego względu, iż… w klasach NIE MA W OGÓLE pracy grupowej/w parach, a warto by było ją zorganizować i zobaczyć efekty :D Nie pzedstawiłam jeszcze promotorce mojej wizji, więc póki co chciałabym się spytać czy temat byłby OK czy jest beznadziejny?

pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź :)
Lalalala

Błąd

Postautor: Lalalala » 17 paź 2008, 17:30

Sorki - błąd zrobiłam miało być "pracy grupowej/W PARACH" (a nie indywidualnej :P)
Lalalala

Re: Praca dyplomowa

Postautor: xeo » 17 paź 2008, 19:12

Czemu to tak ? Indywidualna praca z uczniem to nie taki głupi pomysł

Individual approach to teaching English as a foreign language.

Individuation in a foreign language teaching.

Indvidual approach to able/poor students in a foreign language classroom

Takie tematy dają Ci pewne pole manewru, bo moż…esz pójść w stronę "good learner" albo "learner's autonomy".

Jeśli chcesz pisać o group work to nie wiem czy da się napisać całą pracę na tak wąski temat, trzeba byłoby raczej pójść z tematem w stronę classroom management, tutaj jest większe pole popisu, a group work będzie jednym z punktów w części teoretycznej.
xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

Re: Praca dyplomowa

Postautor: vlord » 13 cze 2022, 9:36

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
http://journallubricator.ruсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken