plan pracy do mgr. z kult -XEO !!! HELLLLP

anglistyka, lingwistyka, NKJO, prace magisterskie, prace licencjackie, uczelnie

plan pracy do mgr. z kult -XEO !!! HELLLLP

Postautor: aleksa84 » 22 paź 2009, 2:56

wiatm!
Mam zamiar zaczac pisac prace mgr z kuturoznastw
a, moj temat "Behind the veil- the image/perception of muslim women in western cultures/countries....", wiem mniej wiecej o czym chce pisac( ma to byc dialog pomiedzy 'muslimami/muslinaki', mieszkajacymi na zachodzie i tymi , ktore zyja na dalekim wschodzie co do ich pozycji w Islamie i jak jest to postrzegane na zachodzie, glownie USA i GB) jednak nie bardzo wiem co w jakim rozdziale powinno sie co znajdowac jesli chodzi o kuturoznastwo???!!!! wiec nie bardzo wiem jak mam to zaczac? w przypadku metodyky EASY! - gdyz kobitka wszytko wyjasnila a tu I'm stuck:/ jak to stworzyc plan pracy jak nawet nie wiem co poszczegolne rozdzialy powinny zawierac prosze o jakies propozycje co do planu prac, lub chociac o opis tego cogdzie umiescic :D
z gory DzIEkuje :D
aleksa84

Re: plan pracy do mgr. z kult -XEO !!! HELLLLP

Postautor: xeo » 22 paź 2009, 23:07

Zerknij na spis treści i stwórz coś takiego tylko bardziej rozbuduj:
http://en.wikipedia.org/wiki/Women_in_Islam
xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

Re: plan pracy do mgr. z kult -XEO !!! HELLLLP

Postautor: vlord » 13 cze 2022, 19:12

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
сайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken