Xeo pomocy!;) bibliografia do pracy lic. - gothic novel

anglistyka, lingwistyka, NKJO, prace magisterskie, prace licencjackie, uczelnie

Xeo pomocy!;) bibliografia do pracy lic. - gothic novel

Postautor: agnieszka_iiid » 30 paź 2010, 19:08

Witam:)Piszę pracę licencjacką z literatury angielskiej. W związku z tym poszukuję bibliografii do pracy licencjackiej na temat: "Gothic elements in Horace Walpole's "The castle of Otranto", Mary Shelley's "Frankenstein" and Jane Austen's "Nothanger Abbey". " Znalazłam już… kilka ciekawych pozycji ale im więcej tym lepiej dlatego proszę Was o pomoc;)
Moż…ecie coś podpowiedzieć?

Nie wiem też… w jaki sposób pisze się plan takiej pracy i co powinny zawierać poszczególne rozdziały. Pomoż…ecie?
agnieszka_iiid
newbie

Re: Xeo pomocy!;) bibliografia do pracy lic. - gothic novel

Postautor: agnieszka_iiid » 05 lis 2010, 5:14

Pomóż…cie proszę z tym planem...nie wiem kompletnie jak się za to zabrać a promotorka nie jest w ogóle pomocna:(
agnieszka_iiid
newbie

Postautor: agnieszka_iiid » 13 lis 2010, 19:36

Naprawdę nikt nie wie jak napisać plan pracy z literatury? jak szukam na róż…nych stornach to są przykładowe głównie z metodyki albo językoznawstwa...Bardzo proszę o pomoc...
agnieszka_iiid
newbie

.

Postautor: Do_nik_B » 13 gru 2011, 18:05

Nie wiem czy to wciąż… aktualne, ale ja również… piszę pracę literatury brytyjskiej o podobnym temacie aczkolwiek poszedłem trochę na łatwiznę, bo temat mojej pracy to: 'Mary Shelley's 'Frankenstein' as a Gothic Novel'. Niestety również… nie mam jeszcze bibliografii i zastanawiałem się jakie książ…ki Ty masz w spisie. Mogłabyś mi uż…yczyć kilku tytułów? Serdecznie pozdrawiam.
Do_nik_B

Re: .

Postautor: Gość » 13 gru 2011, 21:57

Do_nik_B pisze:Nie wiem czy to wciąż… aktualne, ale ja również… piszę pracę literatury brytyjskiej o podobnym temacie aczkolwiek poszedłem trochę na łatwiznę, bo temat mojej pracy to: 'Mary Shelley's 'Frankenstein' as a Gothic Novel'. Niestety również… nie mam jeszcze bibliografii i zastanawiałem się jakie książ…ki Ty masz w spisie. Mogłabyś mi uż…yczyć kilku tytułów? Serdecznie pozdrawiam.

Ja już… się obroniłam :) Mogę pomóc, ale lepiej podaj mi maila to Ci wyślę bibliografię :)
Gość

Frankenstein

Postautor: Do_nik_B » 14 gru 2011, 19:25

Bardzo bardzo chętnie skorzystam z pomocy. Mój adres to viciousnt@hotmail.com . Proszę o zaznaczenie w temacie wiadomości, ż…e to odnośnie pracy, ż…ebym wiedział, ż…e to to :) Z góry bardzo bardzo dziękuję.

Dominik
Do_nik_B

Postautor: vlord » 14 cze 2022, 6:58

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
инфоjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken