PONOWNIE PROSZĘ  O SPRAWDZENIE PLANU PRACY MGR..

anglistyka, lingwistyka, NKJO, prace magisterskie, prace licencjackie, uczelnie

PONOWNIE PROSZĘ  O SPRAWDZENIE PLANU PRACY MGR..

Postautor: milka84 » 07 gru 2010, 17:00

Witam serdecznie, zastanawiam się nad tematem pracy mgr pt "Women in advertising on the example of British and Polish tv commercials".

Napisałam już… plan ale niecały. Brakuję mi pomyslu na trzeci rozdział. Prosze o sprawdzenie planu i jakieś sygestię, pomysły. Byc moze ten plan nie jest dobry?

chciałam jeszcze dodac ze od 7 tygodni nie mam promotora, zrezygnował a uczelnia (Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi) od 7 tygodni leci sobie w kulki i jeszcze nikogo nam nie załatwiła yyyy(

Prosze wiec o wyrzumiałosc! Dzięki!
WOMEN IN ADVERTISING ON THE EXAMPLE OF POLISH AND ENGLISH TV COMMERCIALS

CHAPTER ONE – THE CONCEPT OF ADVERTISING
1.1 The importance of advertising

1.2 Advertising classification

1.3 The functions of advertisements

1.4 The evolution of advertising

1.5 Advantages and disadvantages of advertisements

CHAPTER TWO – WOMAN IN TV COMMERCIALS

2.1 The role of woman in advertising

2.2 The types of women in TV commercials

2.3 The concept of TV commercials

2.4

CHAPTER THREE – WOMEN IN POLISH AND ENGLISH TV COMMERCIALS

3.1 Description of selected Polish TV commercials

3.2 Description of selected English TV commercials

3.3 Similarities and differences of chosen advertisements

CONCLUSIONS
milka84

juz nie trzeba

Postautor: milka84 » 09 gru 2010, 2:15

dzięki za pomoc, juz nie trzeba
milka84

Re: PONOWNIE PROSZĘ  O SPRAWDZENIE PLANU PRACY MGR..

Postautor: vlord » 14 cze 2022, 8:06

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
http://journallubricator.ruсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken