tłumaczenie listu na ang :)

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: tłumaczenie listu na ang :)

Postautor: Visitor » 03 maja 2005, 10:35

Co u ciebie słychać? U mnie dobrze. Jestem na wakacjach na Krecie. Jest to piękna wyspa. Mieszkam w domu wujka na farmie, która jest położ…ona blisko morza. Codziennie chodzimy nad morze, ż…eby popływać. Woda w morzu jest bardzo ciepła. Pomagam karmienić owce oraz zbierać owoce. Mój kuzyn Tom często zabiera nas na wycieczki w góry. Wieczorami gramy w siatkówkę, koszykówkę lub rozmawiamy przy ognisku. Jutro jedziemy zwiedzić ruiny zamku w Knossos.
Wakacje spędzam z Kate, Jane and Tomem. To są moi kuzyni. Kate ma 13 lat. Jest nieśmiała i cicha. Jane ma 17 lat. Jest bardzo radosna, towarzyska i gadatliwa. Tom ma 20 lat. Jest dowcipnym i odpowiedzialny. Spędzam wspaniałe chwile z nimi.
Pogoda jest świetna. Cały czas świeci słońce. Jest gorąco i duszno. Ubieram się w lekkie ciuchy. Najczęściej w koszulkę z krótkim rękawem i krótkie spodenki.
Do Polski wracam za trzy tygodnie. Odpisz na mój list.

Z GÓRY DZIĘ KUJĘ  !!!
Visitor

Postautor: Visitor » 03 maja 2005, 13:28

Co u ciebie słychać? U mnie dobrze. Jestem na wakacjach na Krecie. Jest to piękna wyspa. Mieszkam w domu wujka na farmie, która jest położ…ona blisko morza. Codziennie chodzimy nad morze, ż…eby popływać. Woda w morzu jest bardzo ciepła. Pomagam karmienić owce oraz zbierać owoce. Mój kuzyn Tom często zabiera nas na wycieczki w góry. Wieczorami gramy w siatkówkę, koszykówkę lub rozmawiamy przy ognisku. Jutro jedziemy zwiedzić ruiny zamku w Knossos.
Wakacje spędzam z Kate, Jane and Tomem. To są moi kuzyni. Kate ma 13 lat. Jest nieśmiała i cicha. Jane ma 17 lat. Jest bardzo radosna, towarzyska i gadatliwa. Tom ma 20 lat. Jest dowcipnym i odpowiedzialny. Spędzam wspaniałe chwile z nimi.
Pogoda jest świetna. Cały czas świeci słońce. Jest gorąco i duszno. Ubieram się w lekkie ciuchy. Najczęściej w koszulkę z krótkim rękawem i krótkie spodenki.

How is going at you? I'm fine. Iam on holiday now , on Kreta. It is a beautiful island. I live in my uncle's house on a farm, which is situated close to the sea. We go on the sea for swimming every day. The water in sea is warm. I help to feed sheeps and collect fruits. My cousine Tom take us on the trips in the mountains often.At nights we play volleyball, basketball or talk by the fire (?). Tomorrow we go to visit riuns of castle in Knossos. I spend this holiday with Kate, Jane and Tom. They are my cousines. Kate is 13 yeras old, she is shy and quiet. Jane is 17 years old and she is cheerful, sociable and talkative. Tom is 20 years old and he is witty and reliable. I spend with them wonderful time. The weather is fantastic. The sun is shining all the time. It is hot and stuffy. I wear light (cool) clothes. The most often I wear T-shirt and shorts. I come back Poland in a three weeks. Please, answer my letter.
Visitor

Postautor: Visitor » 03 maja 2005, 15:24

Trzeba tą wersję nieco poprawić, bo kuleje jak diabli. Oto moja:

How are you? I'm fine. In on holidays on Kreta. It is a beautiful island. I live on my uncle's farm, which is situated next to the sea. We are swimming in the sea every day. The water is very warm. I help to feed sheep and collect fruit. My cousin Tom often takes us for the trips in the mountines. In the evenings we play volleyball, basketball or we talk sitting next to the bonfire. Tomorrow we are going to visit the ruins of the castle in Kronos.
I spend my holidays with my cousins: Kate, Jane and Tom. Kate is 13, she is shy and quiet. Jane is 17, she is very cheerful, sociable and talkative. Tom, who is 20, is witty and responsible. I spend very nice moments with them. The weather is great, the sun is shining all the time. It is hot and stuffy. I wear very light clothes - usually a T-shirt and shorts. I come back Poland in three weeks time. I'm waiting for your letter impatiently.

Ehinacea
Visitor

Postautor: Gość » 31 maja 2009, 1:09

Czy ktos nie mógłby mi tego przetłumaczyć z j.angielskiego na polski ?
Z góry dzięki !

Hello

My name is (imie) I’m (wiek) years old and I live in Poland.
I’m (klub piłkarza) fan. I often watch (klub piłkarza) matches on TV.
My football idol who I want to be like is you.
I am collecting autographs of famous footballers I really want you to send me your autograph with dedication for me.
I hope this letter isn’t a problem for you.
Thank you for interest in my person.

This is my address:
Gość

Postautor: arturolczykowski » 01 cze 2009, 1:39

Przetlumaczyc na polski, czy raczej poprawic wersje angielska ;)
arturolczykowski
junior fellow

zaproszenie

Postautor: gabagabi13 » 20 kwie 2010, 21:31

przetłumaczcie mi to na angielski

Cześć Patrycja!

Co u ciebie słychać? Chciałabym cie zaprosić na moje 13 urodziny. Odbędą się one w następną niedzielę. Moje birthady party zaczną się o 1 po południu, a skończą o 24. Przyjęcie będzie oczywiście w moim pokoju. Przyjdą moi przyjaciele i koleż…anki z klasy.
Przewiduję następujące atrakcje: będziemy jeść tort, oglądać róż…ne filmy wideo, pośpiewamy potańczymy. Chciałabym również… ż…ebyś mi pomogła w przygotowaniach. Zrobić kanapki i poprzyczepiać balony.
Obiecuję ż…e będzie super. Proszę, nie odmawiaj.
Z pozdrowieniami Gabrysia;)
gabagabi13

Re: zaproszenie

Postautor: Gość » 21 kwie 2010, 6:41

gabagabi13 pisze:przetłumaczcie mi to na angielski

Cześć Patrycja!

Co u ciebie słychać? Chciałabym cie zaprosić na moje 13 urodziny. Odbędą się one w następną niedzielę. Moje birthady party zaczną się o 1 po południu, a skończą o 24. Przyjęcie będzie oczywiście w moim pokoju. Przyjdą moi przyjaciele i koleż…anki z klasy.
Przewiduję następujące atrakcje: będziemy jeść tort, oglądać róż…ne filmy wideo, pośpiewamy potańczymy. Chciałabym również… ż…ebyś mi pomogła w przygotowaniach. Zrobić kanapki i poprzyczepiać balony.
Obiecuję ż…e będzie super. Proszę, nie odmawiaj.
Z pozdrowieniami Gabrysia;)

Hi Patrycja,

How are you doing? I would like to invite you to my 13th birthday party. The party takes place next Sunday. It starts at 1pm, and finishes at midnight. The party will be in my room, of course. All of my friends and classmates will attend.
There will be many attractions, such as: eating cake, watching the films, dancing, and singing.
I would like you to help me with the preparations. I need a hand with making sandwiches and putting up the balloons.
I promise it will be fun. Please don't say no to this.

PS Tekst jest przetlumaczony dokladnie tak jak chcialas. Nie zmienilam formy, choc powiem szczerze ze mnie bardzo korcilo, gdyz forma w jakiej napisalas wersje w jezyku polskim pozostwaia wiele do zyczenia.
Pozdrawiam :)
Gość

Krutki angielski list

Postautor: Gość » 21 lip 2010, 16:50

Witam!
czy mógł by mi ktoś przetłumaczyć ten list?
Bardzo proszę jest to dla mnie bardzo waż…ne.
Za wszystko serdecznie dziękuje!

Hello,

I noticed you put a video on youtube just a while ago and i thought you had an amazing voice.

I wanted to let you know about some tips on how to get some subs on youtube

Heres a link

www.learnsubscrites.com

If you go onto that link and follow the instructions u can get up to 1,000 subscribers

A know a guy who done it and got 1,000 withing 4 days

Anyway keep up the good videos

Lukas
Gość

sprawdzcie bledy

Postautor: Gość » 04 wrz 2010, 22:27

The majority of holidays spent at home. In July, I spent a lot of time with my younger sister, Emilia, I taught her the letters and counting. Afternoons with friends I met and spent time together. In the first month I read a lot of holidays, I read five books on the subject of fantastic. In August, more time devoted to the preparations for the exam. I was also there with their grandmother and I met new friends. Together with friends we did a bike ride.In the second month of summer I worked picking raspberries and chokeberry. Things I have passed very quickly but it was pretty interesting
Gość

SZYBKA POMOC :)

Postautor: ANGIEEELSKIII :)) » 29 wrz 2010, 0:02

ANGIELSKI
Innowacyjne prezentacje Prace domowe Oryginalne wypracowania Tłumaczenia
Z języka ANGIELSKIEGO!
JUŻ OD 15 ZŁ!
Szybko i bezproblemowo
na każ…dy podany przez Ciebie temat!
(znajomość języka potwierdzona certyfikatem CAE oraz zaliczony roczny kurs Business English. Stały kontakt z językiem)
kontakt oraz więcej informacji:
angielski.wypracowanie@onet.pl
Zapraszam serdecznie do siebie:)
ANGIEEELSKIII :))

przetłumaczysz mi to na polski?

Postautor: kinakinga » 06 gru 2011, 21:39

Sory za błędy bo pisała to koreanka która sie uczy dopiero angielskiego[/color]

Hi .
Long long time no see in E-MAIL.
It's so cold day.
How about you?

My english speech test and japaness speech was great.
Boty english speech and japaness speech are got a perfect score.
I's so happy!
My final exam just leave 6days.
I have to study a lot. Im so nervous and got a streess.
It's not good.

I will got a your letter, soon.
I reply to you.

I'm so sorry to short my e-mail.
I will finish my exam, I write you so long!

Have a wonderful day.

From
yeoungri
kinakinga