Mam taki problem. Poszukuje korepetytora języka angielskiego z powołania.
Osoby, która lubi to co robi, potrafi zainteresować językiem i wytłumaczyć
wszelkie zawiłości.
to bedzie dosc drogie, ale pewnie sie oplaci. tych z powolaniem raczej nie znajdziesz wsrod studentoew, choc zdarza sie
Jest przy tym uczciwą osobą i jeśli umawiamy się na
godzinę zegarową nauki, to jest to rzeczywiście godzina.
z tym powinno byc juz lepiej
Obecnie mam niemiłe
doświadczenie uczyć się u osoby, która nie szanuje mojego czasu i jak moż
e to
skraca zajęcia. Podczas zajęć dzwoni odbiera telefony i nie śpieszy się z
zakończeniem rozmowy. Czasem przyjdą niespodziewani goście i też
bardzo
przeprasza, ale goście kilka minut zajmują. Kiedy zwróciłam jej uwagę stawała
się złośliwa i nieprzyjemna.
to szczyt bezczelnosci. nigdy bym sobie nie pozwolil na takie zachowanie nauczyciela. domena: PLACE TO WYMAGAM powinna zadzialac juz na pierwszych zajeciach. ok czasem moze sie zdarzyc ze jest telefon i trzeba go odebrac, nauczyciel nie powinien jednak zapominac ze jest w pracy. gdy ja prowadze zajecia to zawsze je przedluzam gdy wystapi cos niespodziewanego jak telefon itp, ba przedluzam zajecia czesto tylko dlatego ze chce skonczyc dane zagadnienie, gdyz np. zle oszacowalem potrzebny na to czas. poza tym ja lubie uczyc i moglbym to robic za darmo, gdyby mi czas pozwolil i pod warunkiem ze moj byt bylby zabezpieczony;)
No, niestety trafiłam na taką osobę. Czas to zmienić. Bardzo proszę, jeśli
ktoś z Was zna dobrze uczącego korepetytora, miłą osobę z którą dobrze się
rozmawia, podzielcie się kontaktem i napiszcie par zdan o nim. Będę wdzięczna.
rossa11
szkoda ze sie tak stalo. nastepnym razem wiedz ze placisz, wiec wymagasz. zwroc stanowczo uwage nauczycielowi ze nie podoba ci sie jego zachowanie i powiedz ze nie mozesz tolerowac takiej postawy, gdy nic sie nie zmieni zrezygnuj z uslug swiadczonych na tak niskim poziomie.
napisz skad jestes to moze bedzie latwiej ci kogos znalezc.