poszukuje polonisty po uniwerku do sprawdzenia tekstu- odpol

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: poszukuje polonisty po uniwerku do sprawdzenia tekstu- odpol

Postautor: Visitor » 05 lip 2005, 16:32

... poszukuje pilnie osoby, ktora sprawdzi tekst polski po tlumaczeniu z j. angiewlskiego , to bylo tlumaczenie ksiazki, liczba stron -48 ; moge prz4slac tekst mailem ;jesli ktos jest zainterseoqany : maggie_diving@interia.pl; zalezy mi bardzo jako, ze jest on czescia pracy mgr, kt. jest dla mnie niezmiernie wazna i prosze podac cene za calosc sprawdzenia, moze byc po obejrzeniu zawartosci tekstu calosciowego; wyslalabym calosc po weekendzie juz gotowa i potrzebuje zwrotu na koniec lipca najpozniej!!!......ona
Visitor

Postautor: Visitor » 09 lip 2005, 16:54

... nieaktualne, bedzie tak jak jest !!!!!! przeczytam jeszcze raz tj moja praca .... to sa DYWANY i one maja docierac tylko do jednego czleka , wybranego, a nie do ogolu stworzen ludzkich ..... ona
Visitor

Postautor: Visitor » 09 lip 2005, 16:54

... nieaktualne, bedzie tak jak jest !!!!!! przeczytam jeszcze raz tj moja praca .... to sa DYWANY i one maja docierac tylko do jednego czleka , wybranego, a nie do ogolu stworzen ludzkich ..... ona
Visitor