Question??? dlaczego ten aNGIELSKI JEST TAK MALO UBARWIONY??

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: Question??? dlaczego ten aNGIELSKI JEST TAK MALO UBARWIONY??

Postautor: Visitor » 14 lip 2005, 8:10

... DOSZLAM DO WNIOSKU, ZE POLSKI JEST NAJPIEKNIEJSZYM JEZYKIEM SWIATA, PO TYLU LATACH FASCYNACJI ANGIELSKIM.....
tO pAPIEZ CYTUJE Z LISTU DO rZYMIAN : nIE BIERZCIE WZORU Z TEGO SWIATA, A PO ANGIELSKU TO TYLKO: ...................................... kTO ZGADNIE, JA JUZ TO ZAWARLAM W SOJEJ PRACY NGR JAKO CYTAT DO INTRODUCTION, RESZTA BEDZIE POTEM ..... BEDE JA [ISAC TROCHE OD NOWA I MAM NA TO 2 TYGODNIE ...... ONA
Visitor

Postautor: Visitor » 15 lip 2005, 12:39

Jak jest w oryginalnej wersji?
Wiele zależ…y kto tłumaczy. Jak ja przełoż…ę Szekspira na polski to dojdziesz do innych wniosków.
Visitor

Postautor: Visitor » 15 lip 2005, 13:13

A ilez to znasz tych jezykow? Co za niesamowite stwierdzenie! Ja poza polskim znam BARDZO dobrze cztery i polski w porownaniu z nimi tez mi sie wydaje przepieknym jezykiem. Jednakze, nie znajac wszystkich jezykow swiata, daleka jestem od stwierdzenia, ze polski jest najpiekniejszym jezykiem naszej planety.
Visitor

Postautor: Visitor » 15 lip 2005, 14:47

Michał Korybut-Wiśnowiecki znał 21 języków. Tyle ż…e w ż…adnym nie miał nic ciekawego do powiedzenia. Widać Tobie też… to BARDZO grozi....
Visitor

Postautor: Visitor » 15 lip 2005, 15:46

Jesteś najzabawniejszą osobą spośród wszystkich forumowiczów.
Visitor

Postautor: bejotka » 15 lip 2005, 19:57

Ciekawe, to ż…e nie miał nic do powiedzenia jest bardzo prawdopodobne, ale ż…e znał 21 jezyków? Trudno uwierzyć.
BJK
bejotka
fellow