Bardzo tesknie za pewna osoba i zalezy mi na tym aby dostala

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: Bardzo tesknie za pewna osoba i zalezy mi na tym aby dostala

Postautor: Visitor » 19 lip 2005, 15:39

Czesc Erick,
Wiesz pomyslalam, ze chcialbys troszke sie o mnie dowiedziec! A wiec, jak wiesz teraz chodze do gimnazjum, do 3 klasy! Kiedy skoncze to gimnazjum, chce pojsc do technikum w Walbrzychu na 4 lata, na profil "technik- informatyk"! W tej szkole bede do 19 lat, ale jak skoncze 18 bede robila prawo jazdy i mam zamiar przyjezdzac do Ciebie! Jak skoncze technikum, bede studiowac na Politechnice Wroclawskiej we Wroclawiu, informatyke! Narazie takie sa moje plany! Juz pewnie wiesz ze w przyszle wakacje zobaczymy sie najprawdopodobniej ostatni raz, bo bede miala 16 lat, ale ja nie mam zamiaru zakonczyc naszej znajomosci na tym! Bede przyjezdzala, bo mam twoj adres, chociaz nie wiem gdzie to jest i mam nadzieje ze z twojej strony tez tak bedzie:) Bardzo za toba tesknie i kocham Cie! Dozobaczenia
Visitor

Postautor: Visitor » 19 lip 2005, 21:01

Hallo Erick,
ich dachte du mż˛chtest etwas nach mich dich erkundigen. Also, wie du weisst, ich gehe zum Gymnasium zur dritte Klasse. Danach will ich nach Wałbrzych zur Technischeschule an informatischen Profil fżr 4 Jahren. Wenn ich 18 bin, mache ich den Fżhrerschein und bin in Begriff zu dir zu kommen. Nach Technischeschule werde ich Informatik an Technischehohschule in Breslau studieren. Das sind vorlżĄufig meine PlżĄne. Sicher weisst du schon dass nżĄchste Sommerferien wir uns das letzten Mal sehen, weil ich 16 bin. Aber ich will nicht unsere Freundschaft schlissen. Ich werde dich besuchen, weil ich deine Adresse hab, obwohl weiss ich nicht wo es ist. Ich hoffe das du dasselbe machst :) Ich vermisse dich sehr und hab dich lieb!
Aufwiedersehen
Bussi! - napisz mu jeszcze buziaki:)

nie wiem na ile twoj romeo jest zorientowany w polskim systemie szkolnictwa, w niemczech to wyglada zupelnie inaczej i chyba mu to nie da jakiegos przejzystego obrazu, no ale moze cos zrozumie :)

powodzenia, mam nadzieje ze dobrze pojdzie :D
Visitor

Postautor: Visitor » 20 lip 2005, 11:43

Nie wiem komu, ale dziekuje za przetlumaczenie! Jestem naprawde wdzieczna tej osobce i gdybym wiedziala kim jestes to bys dostal tego buziaka:) papa I dzieki naparawde
Visitor

Postautor: Ewa » 20 lip 2005, 12:19

Nie martw się. On/Ona wie :)
Ewa
newbie

Postautor: Visitor » 20 lip 2005, 12:35

Nio to super:)
Visitor

Postautor: Visitor » 20 lip 2005, 12:51

Hmmmmm.
Jasne.
Visitor

Postautor: Visitor » 20 lip 2005, 13:16

Nie wiem, kto robił tłumaczenie znajdujące się pod Twoim listem, ale roi się tam od błędów!!! Radze się zastanowić przed wysłaniem... :)
Visitor

Postautor: Visitor » 20 lip 2005, 16:38

W sumie, to sama lepiej bym tego nie napisala, wiec musi mi to wystarczyc... Ale skoro ktos zauwazyl tyle bledow, to moze by ten "ktos" sam go napisal bez bledow? hmm? dzieki :)
Visitor