Prosiłabym na j. niemiecki! To naprawde dla mnie waż…ne! Dank

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: Prosiłabym na j. niemiecki! To naprawde dla mnie waż…ne! Dank

Postautor: Visitor » 28 lip 2005, 7:41

DO HENNI!!!
CZEŚĆ, co tam u Ciebie??
Nie wiem o co ci chodzi?? Coś sie stało ż…e nie odpisujesz na moje listy?? Bardzo tęsknie za tobą. Tym bardziej ż…e wiem ż…e ostatni raz sie widzieliśmy bo za rok już… nie będę mogła przyjechać do Boltenhagen na wakacje! Ta kolonia na której byłam jest do 16 lat a ja za rok będe miła 17!!! Powiedziałeś w Hansa Parku ż… jestem twoją najlepszą przyjaciółką! Wiedziłam ż…e tylko takie gadanie i ż…e to nie prawda! Bo jak przyjeż…dż…am do ciebie to jest wszystko super, a jak już… pojade to nie raczysz nawet odpisywać na listy!!! Nie wiem nawet dlaczego. Odpisz mi w końcu bo tylko to nam zostło! Już… nigdy sie nie zobaczymy! Teraz właśnie siedze sobie na komputerze i wiem jedno: dała bym wszystko by cie teraz chociaż… przez chwile zobaczyć!!! Tak bardzo mi ciebie brakuje!!!!!!! Czekam na twoją odpowiedź!
Visitor

Re: Prosiłabym na j. niemiecki! To naprawde dla mnie waż…ne! Dank

Postautor: Visitor » 28 lip 2005, 16:54

Hmm... Wisz co? Po przeczytaniu tego listu doszłam do wniosku, ż…e wszyscy Niemcy są tacy sami. Tzn. jak się z nimi jest to jest super, ale listy ich wogóle nie pociągają....hehe Mi akurat moi koledzy z Niemiec odpisują, ale trzeba trochę poczekać, aż… się na to zbiorą. :) Pozdrawiam! ;]

Caro
Visitor