Reklamy zbyt nieskromne

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: Reklamy zbyt nieskromne

Postautor: Visitor » 14 paź 2005, 22:31

Przepraszam najmocniej, ale mam prośbę, czy moż…na by odziać modelki z Państwa reklamy o 2 milionach samotnych?
Wszędzie reklamuje się mało skromne wizerunki kobiet, a przecież… Państwa celem jest lingwistyka.

Ci꿅ko jest pracować "ze słówkami" gdy przeskakują co i raz nieskromne obrazki.

Dziękuję za wyrozumjałość
customer
Visitor

Postautor: Visitor » 14 paź 2005, 22:33

Popieram Cie w 100%.
Visitor

Postautor: Visitor » 14 paź 2005, 23:05

Prudery, prudishness- excessive modesty; pruderia.
Visitor

Postautor: Visitor » 14 paź 2005, 23:07

besides, you're a user, not customer.
Gdyby nie było tych "mało skromnych (?) wizerunków kobiet", musiał(a)byś być klientem faktycznie.
Visitor

Postautor: Visitor » 14 paź 2005, 23:10

No tak, teraz dopiero do mnie dotarło: rozpraszają cię po prostu, a ja tu z pruderią wyjeż…dż…am. Przepraszam. Ładne dziewczyny zawsze będą bardziej interesujące od nauki. Ale nie ma rady.
Visitor

Postautor: pundit » 15 paź 2005, 9:07

Drogi customerze (czy raczej uż…ytkowniku),

nie mamy wpływu na wygląd publikowanych u nas reklam. O treści decyduje agencja reklamowa. Od razu moż…e dodam, ż…e mimo iż… reklam mamy duż…o, zarabiamy na nich niewiele, bo rozliczani jesteśmy od kliknięć, albo wręcz od wypełnień formularzy ankiet. Drodzy uż…ytkownicy, klikajcie częściej, to umieścimy mniej reklam!

Za goliznę przepraszam, mam nadzieję, ż…e nie jest jednak aż… tak gorsząca - w końcu reklamy billboardowe Palmersa czy Triumpha są podobne.
Awatar użytkownika
pundit
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl