Biuro tłum.TREGNUM-nieuczciwi!!!

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: Biuro tłum.TREGNUM-nieuczciwi!!!

Postautor: Visitor » 28 lip 2005, 21:20

unikajcie tego biura:
Tregnum Sp. z o.o.
ul. Przyokopowa 31
01-208 Warszawa

minelo 5miesiecy i do dzisiaj nie otrzymalam kasy za swoje tlumaczenie. moja kumpela tez tak wrobili!!
Visitor

Postautor: Visitor » 04 mar 2006, 0:59

ostatnio zostalem oszukany przez biuro ATET z warszawy. zdecydowanie ostrzegam kolezanki i kolegow tlumaczy.
Visitor

Postautor: rafal216 » 31 sty 2007, 15:18

Obecne z nimi wspolpracuje i nie wiem co mam o tym myslec? czy ktos z WAs miał również… takie problemy?
rafal216
newbie

oszuści: tregnum, kfm, londoner

Postautor: Felka12 » 13 sty 2009, 17:06

te biura zmieniają toż…samość. Najpierw było tregnum (lub fulltura) i tam osobą kontaktową (która wg osób na forach oszukiwała ludzi) była pani Moinka Zabieska, która później przerobiła się na Alicję Brzezińską (biuro KFM)(wszystkie te info dostępne na internecie na forach, na których piszą ludzie, ż…e są oszukiwani). Wszystkie te biura podają adresy: Myśliborska 98/33 lub Kamińskiego 4a/10 lub Widok 5/7/9 w Wawie. A tak się składa ż…e teraz na rynku działa kolejny oszust: biuro tłumaczeń Londoner, który ma ten sam adres (Widok). Zobaczcie sobie na stronie. Londoner ma też… serwisy: "Pariscope" - techniczny i "Medtext" - medyczne biuro tłumaczeń. Nieźle, prawda? :)
Felka12
newbie