otoz wyjechalem za granice i rozpoczolem tam nauke j.angieskiego
chcialbym odrazu na wstepie powiedziec ze nigdy tego jezyka sie nie uczylem
w szkole mialem tylko niemiecki.Ostatnio dostalem od mego nauczyciela Rogera ktory jest anglikiem aby napisac wypracowanie na 250 slow o mojej przyszlosci oraz o firmie jestem tutaj miesiac nie dam rady sam tego wszystkiego napisac .chcilabym zeby ktos mi to przytumaczyl na jez.ang.
1
Moja firma bedzie produkowala sprzety elektroniczne takie jak mp3 suchawki telefony komorkowe oraz komputerowe glownie z typu FPS,MORPG oraz gry sportowe oparte na wszystkich licencjach.
wszystke produkty mojej firmy beda charakteryzowaly wysoka jakoscia a gry beda mialy next genowa realistyczna grafike za gry z gatunku MORPG bedzie pobierala abonament.Moja firma bedzie jedno z najwiekszych przedsiebiorstw na swiecie i zarabila miljardy dolarow.
2
bede bardzo duzo podrozwal.pojade do LA gdzie ekipa z west coast customs wytunguja mi jeden z mojich samochodow.co tydzien bede wyjezdzal do angli lub do hiszpani na jeden mecz pilkarski.
3
bede mial duza ville z wlasna sala kinowa ,basenem ,ogromna sypialna , oraz garazem gdzie beda stac cztery luksusowe samochody z full wyposazeniem.bede jescze mial wielkie pole golfowe oraz 2 boiska do pilki noznej i koszykowki oraz prywatna awionetke
za kazda pomoc z gory dziekuje