ŚCIĄGAWKI Z ANGIELSKIEGO

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

ŚCIĄGAWKI Z ANGIELSKIEGO

Postautor: xeo » 17 sty 2008, 3:53

Serdecznie zapraszamy do pisania uwag na temat naszego kolejnego projektu jakim jest system ściągawek z języka angielskiego. System umoż…liwia szybkie tworzenie list słówek do nauki na kartkówkę czy sprawdzian. Ponadto system oferuje powtórki zgromadzonego słownictwa w dwie strony (pl->eng i eng->pl). Nie trać czasu na ręczne przygotowywanie słownictwa do nauki, z nami zrobisz to o wiele szybciej.

Szczegóły tutaj:
http://www.angielski.edu.pl/slownik_tematyczny.html

Pozdrawiamy,
redakcja angielski.edu.pl
Ostatnio zmieniony 13 gru 2008, 18:49 przez xeo, łącznie zmieniany 1 raz.
xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

fajna robota XEo, ale ...

Postautor: Gość » 19 lut 2008, 7:33

.. czy wiesz, ż…e w większości przypadków to z tych ściąg lub słowników zrzynają pod ławka, ostanio sama uśmiałam się jak na moją klastesę poprzynosili słowniki, a kazałam się nauczyć słówek i zwrotów z wybranych ćwiczeń i kserówek!!! po co ja to robię skoro i tak nikt nosa w to nie wsadza!!! :bezradny: :bezradny: :bezradny:
** u mnie jest już… po nowemu bez prac domowych, a zatem wiem jak to będzie po wprowadzeniu nowelizacji przez Panią Minister!!!- lepiej wybić ten pomysł z głowy, oby nie było za późno dla POLSKIEJ NAUKI !!!!
Gość

Re: ŚCIĄGAWKI Z ANGIELSKIEGO

Postautor: Gość » 20 lut 2008, 0:12

Hmmm... zawsze moż…na ograniczyć minimalną wielkość czcionki do 16 i opisać ż…e są to zestawy do powieszenia nad łóż…kiem :)

Przy tak duż…ej czcionce ci꿅ko się ściąga!
Gość

Postautor: Gość » 23 lut 2008, 10:37

Bez prac domowych? Dałaś/dałeś się w to wmanewrować? Czy cała rada w Twojej szkole się dała? Straszne. Dobrym wyjściem jest: zadawać, sprawdzać, ale nie oceniać. Wtedy zostanie tak, jak było- niektórzy nigdy nie odrobią, część się przyłoż…y i nauczy, część będzie podchodzić do sprawy raz tak, raz tak. I trzeba zwiększyć ilość kartkówek sprawdzających wiedzę z ostatniej lekcji. Pracy domowej moż…e nie być, ale nauczyć się trzeba.
I nie przesadzaj z tą "POLSKĄ NAUKĄ", skąd wiesz, ż…e z matołka ściągającego na kartkówce nie wyrośnie naukowiec?
Gość

Postautor: vlord » 03 cze 2022, 6:02

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
сайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken