pol-ang

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

pol-ang

Postautor: laro123 » 04 mar 2008, 22:17

Był bym wdzięczny jak by mi ktoś to przetłumaczył :

The Business Immigration Program seeks to attract experienced business people to Canada who will support the development of a strong and prosperous Canadian economy.

Business immigrants are expected to make a C$400,000 investment or to own and manage businesses in Canada.
laro123

Re: pol-ang

Postautor: Bealatka » 05 mar 2008, 10:55

To będzie jakoś tak: Program Imigracji Biznesowych ma na celu zaiteresować doświadczonych biznesmenów wyjazdem do Kanady, którzy to (biznesmeni) będą wspierać rozwój w siłę i prosperowanie Kanadyjskiej ekonomii.

Oczekuje się ż…e Imigranci biznesowi ( make a C$400,000 investment or to own - zrobią inwestycje warte 400,000 dol?? ) i będą zarządzać biznesem w Kanadzie.

Wiem ż…e nie jest dokładnie, ale pomogłam jak umiałam, pozdr.
Bealatka

Re: pol-ang

Postautor: Gość » 06 mar 2008, 15:49

The Business Immigration Program został stworzony z myślą o doświadczonych biznesmenach chcących wspierać silny i dobrze prosperujący rynek kanadyjski.

Od wyraż…ających chęć współpracy wymaga się przeprowadzenia inwestycji o wartości 400,000$ bądź prowadzenia własnej działalności na terenie Kanady.
Gość