Zadfanie z Niemca

Ty odrabiasz, my sprawdzamy.

Zadfanie z Niemca

Postautor: AXoN » 08 mar 2008, 14:17

Witam wszystkich.
Mam do Was prośbę czy ktoś moż…e mi napisać zadanie z niemca?

Temat zadania:
Podczas pobytu w Berlinie na kursie języka niemieckiego obchodzisz urodziny. Sformułuj zaproszenie na przyjęcie urodzinowe dla osób z twojej grupy.

W zaproszeniu:

-podaj okazje której ono dotyczy
-poinformuj kiedy planujesz przyjęcie
-napisz gdzie sie ono odbędzie
-poproś o potwierdzenie przybycia
AXoN

Re: Zadanie z Niemca

Postautor: AXoN » 08 mar 2008, 14:18

AXoN pisze:Witam wszystkich.
Mam do Was prośbę czy ktoś moż…e mi napisać zadanie z niemca?

Temat zadania:
Podczas pobytu w Berlinie na kursie języka niemieckiego obchodzisz urodziny. Sformułuj zaproszenie na przyjęcie urodzinowe dla osób z twojej grupy.

W zaproszeniu:

-podaj okazje której ono dotyczy
-poinformuj kiedy planujesz przyjęcie
-napisz gdzie sie ono odbędzie
-poproś o potwierdzenie przybycia
AXoN

Re: Zadfanie z Niemca

Postautor: Gość » 12 mar 2008, 14:46

Einladung
Ich habe Geburtstag am 05.02.2008.Jch mache eine Geburstagsparty am 6.02.2008. Die Party ist im Klub Planeta um 18 Uhr. Ruf mich an, ob du kommst. xyz napisane najlatwiej jak sie da ale wszstkie podpunkty są opisane wiec 5/5 punkow jest :D po co sie wysilac...pozdrawiam perek1@o2.pl
Gość

Re: Zadfanie z Niemca

Postautor: vlord » 06 cze 2022, 1:05

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
http://journallubricator.ruсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken