Anonymous pisze:Jestem początkujacy i muszę zrobić speech, pomóż cie:((....Od dawna z rodzicami planowaliśmy wakacje. moim marzeniem był wyjazd do Turcji. Zeszłego lipca moje marzenie się spełniło. poszliśmy z rodzicami do biura podróż y i okazało się, ż e jest tania, dwutygodniowa wycieczka do Turcji. szybko spakowaliśmy się i pojechaliśmy na lotnisko. Podróż samolotem trwała krótko bo tylko dwie godziny. W turcji przywitała nas piękna pogoda. Zakwaterowaliśmy się w hotelu, później poszliśmy nad morze. Ludzie byli tam bardzo gościnni i kulturalni. Nastepniego dnia pojechAliśmy do Stambułu, aby zwiedzic jego europejską oraz azjatycką część. wielkie wraż enie zrobiła na mnie Hagia Sophia. Trzeciego dnia pojechaliśmy zwiedzić ruiny Troi. Całą resztą pobytu ,czyli 11 dni spedziłem na leniuchowaniu, opalaniu się, kąpaniu w morzu, czytaniu książ ek oraz graniu w piłke noż ną. Pogoda była piękna. Cięż ko było mi się rozstać z tym pięknym krajem, mam nadzieję, ż e jeszcze kiedyś tam wrócę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości