In answer on announcement for newspaper published in Gazeta Wyborcza in 25.08.08 i present my candidacy on position of Clinical Trial Administrator.
I consider that due to education, hitherto existing professional experience (presented in enclosed curriculum vitae) and features of character I grant all expectations i stanowię odpowiednia kandydature na oferowane przez panstwa stanowisko(And I present proper candidacy on offered position)?? I would like to present myself as sparky (enterprising) person with excellent interpersonal abilities. I have made sure on former positions working, that I be suitable for work in group perfectly i menaged i dobrze radze sobię z realizacją wyznaczonych celów. In the same time i am ditiful, meticulous and ambitious so, it is obliged to effect my work it on position of administrator positively.
Dotychczasowa praca na Pomorskiej Akademii Medycznej pozwoliła mi poznać się with medical environment In addition i have good knowledge of medical and
pharmaceutical terminology, excellent communication and
organizational skills. Furthermore, I have proficient MS-office skills. Chciałabym jeszcze raz zapewnić Państwa, ż
e w przypadku wyboru mojej kandydatury na ww. stanowisko dołoż
ę wszelkich starań, aby wykonywać swoją pracę w najlepszy moż
liwy sposób, tak aby nie zawieść powierzonego mi przez Państwa zaufania.
Mam nadzieje, ż
e powyż
szy list oraz załączone CV pozytywnie wpłyną na ocenę mojej osoby i będę miała szansę zaprezentować się Państwu bezpośrednio na rozmowie kwalifikacyjnej.
I would be grateful for an answer at your earliest convenience.
Yours faithfully