tłumaczenie jednego krotkiego zdania na angielski

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

tłumaczenie jednego krotkiego zdania na angielski

Postautor: piotrekla » 26 sie 2008, 21:37

witam

bardzo poprosze kogos o przetlumaczenie tego oto zdania:

ja i moja ż…ona pracowalismy u was w tym roku. pojechalismy 15 sierpnia do domu zeby zdac egzaminy na uniwersytecie. jestesmy juz po egzaminach i obecnie nic nie robimy - czy mozemy do was przyjechac do pracy. będziemy czekać na wiadomość.

dziekuje bardzo za pomoc
piotrekla

poproszę bardzo o tłumaczenie krótkich zdań na angielski

Postautor: piotrekla » 27 sie 2008, 21:26

piotrekla pisze:witam

bardzo poprosze kogos o przetlumaczenie tych oto zdan:

ja i moja ż…ona pracowalismy u was w tym roku. pojechalismy 15 sierpnia do domu zeby zdac egzaminy na uniwersytecie. jestesmy juz po egzaminach i obecnie nic nie robimy - czy mozemy do was przyjechac do pracy. będziemy czekać na wiadomość.

dziekuje bardzo za pomoc

pozdrawiam
piotrekla

Re: tłumaczenie jednego krotkiego zdania na angielski

Postautor: LukLuk11 » 28 sie 2008, 16:23

dziekuje bardzo za pomoc

My wife and I have worked for you this year. On August 15, we went back home to take some exams at the university. We've already taken them, and at the moment, we're doing nothing here. Could we come to work for you again?

Looking forward to a reply. Many thanks for your help.

Regards,
IMIĘ , ew. IMIĘ  i NAZWISKO

:papa:
LukLuk11
newbie