Pomoc...serdecznie proszę

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Pomoc...serdecznie proszę

Postautor: Gośćć » 15 paź 2008, 14:06

Bardzo, ale to bardzo proszę o pomoc w przetłumaczeniu tego tekstu na język angielski. Będę ogromnie wdzięczna.

"Jeż…eli o mnie chodzi, to mogłabym zacząć teraz, zaraz. Napiszesz mi jak to wygląda dokładnie? Chciałabym wiedzieć jakby to było z tą wizą pracowniczą i z całą resztą. Przypuśćmy, ż…e jakaś firma się mną zainteresuje i co wtedy? Muszę wiedzieć, bo mój wyjazd będzie się wiązał z rzuceniem szkoły , z pozostawieniem wszystkiego. Nawet nie wiesz jaka jestem Ci wdzięczna, ż…e w ogóle mam taką szansę."
Gośćć

Re: Pomoc...serdecznie proszę

Postautor: Gośćć » 16 paź 2008, 8:31

No proszę zlitujcie się
Gośćć

Re: Pomoc...serdecznie proszę

Postautor: Biggie82 » 18 paź 2008, 11:51

As far as I'm concerned, I could start immediately. Can you tell me what it looks like in detail? I would like to know what's involved in terms of visa/work permit and all the official stuff (domyslam się ż…e chodzi generalnie o formalnosci). Let's say that some company will show interest in me, what then? I need to know, because if I come, it will mean quitting school and leaving my whole life I've got here. I am grateful beyond word for you giving me such a chance.
Biggie82
newbie