wraż…enia po egzaminie

egzaminy językowe, olimpiady, konkursy

wraż…enia po egzaminie

Postautor: Gość » 21 paź 2008, 12:20

I jak Wam dziś poszło na egzaminie gimnazjalnym z języka angielskiego ? Trudny był ? Ja uważ…am, ż…e dość łatwy i tylko jedno zadanie otwarte.

Tutaj jest arkusz i odpowiedzi
http://www.angielski.edu.pl/egzamin_gim ... ielskiego/
Gość

hmmm....

Postautor: KamilkaxDD » 21 paź 2008, 13:24

No zależ…y gdzie ;p
Ja jestem z małopolski i był dość prosty(u mnie zawsze jak sie coś wydaje prostego to potem okazuje sie ż…e słabe wyniki są:()
Ale moż…e z 30 pkt będzie <mam nadzieję> ;)
KamilkaxDD

c

Postautor: scenic18 » 21 paź 2008, 14:11

Witam;] Egzamin w całej Polsce był jednakowy! Z tego co tutaj na forach wyczytuje dla większej większości był banalny, ja tego powiedzieć nie mogę... ;/ Dla mnie był.... Bardzo trudny! ;( Niestety.... teraz czekam tylko na odpowiedzi ;d :P
scenic18

Re: c

Postautor: Monikaaaaaaaaaaa » 21 paź 2008, 14:24

scenic18 pisze:Witam;] Egzamin w całej Polsce był jednakowy! Z tego co tutaj na forach wyczytuje dla większej większości był banalny, ja tego powiedzieć nie mogę... ;/ Dla mnie był.... Bardzo trudny! ;( Niestety.... teraz czekam tylko na odpowiedzi ;d :P
Monikaaaaaaaaaaa

Re: c

Postautor: Monikaaaaaaaaaaa » 21 paź 2008, 14:25

Sory cos sie zwalilo.Mam pytanie czy juz sa moze odpowiedzi bo moja pani od angola powiedziala ze beda gdzies na iternecie orientujecie sie?
Monikaaaaaaaaaaa

Re: wraż…enia po egzaminie

Postautor: Illika » 21 paź 2008, 15:32

No ja właśnie sprawdziłam swoje odpowiedzi z tymi przedstawionymi i wynika z tego, ż…e z zamkniętych mam wszystkie poprawnie! :D Właściwie test był całkiem przyjemny, co nie znaczy, ż…e bardzo łatwy, jeż…eli ktoś nie znał słówek... Pod tym względem autorzy go perfekcyjnie dopracowali ;)
Illika
newbie

Postautor: ChokeSlam » 10 lut 2022, 10:50

Bardzo dobry tekst. To wszystko jest moim zdaniem wspaniała sprawa w moim przekonaniu! Na egzaminie najważniejsza jest wiedza i opanowanie.
junior fellow

Postautor: vlord » 29 maja 2022, 10:56

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
http://journallubricator.ruсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken