angielski na ż…ywo przez skype

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Re: angielski na ż…ywo przez skype

Postautor: fennec » 11 wrz 2004, 11:08

Cześć. Czy jest ktoś kto chciałby porozmawiać po angielsku na ż…ywo, poprzez program skype. Jestem na średniozaawansowanym poziomie. Poszukuję kogoś, kto chciałby porozmawiać od czasu do czasu albo kogoś kto jest na wyż…szym poziomie angielskiego od mnie do rozmowy "na ż…ywo". Artur

mój nick na skype: fennec_polska

GG: 3448026
fennec
newbie

Postautor: Visitor » 12 kwie 2005, 21:24

Siemanko
Porozmawiajmy przez skype po angielsku mój gg:4557261 nick ;zawallo
Visitor

Postautor: carlan » 15 kwie 2005, 0:03

chetnie pogadam od czasu do czasu nr gg 5012926
carlan
newbie

Postautor: Visitor » 15 kwie 2005, 9:22

Cześć! Ja mam na imie Anka i jestem na średniozaawansowanym poziomie angielskiego i chętnie pogadałabym z kims przez gg aby podszkolic sie w "rozmowach o niczym". Moj nr gg 5176454
Visitor

Postautor: xeo » 15 kwie 2005, 19:34

ludziki chodźcie tutaj, mówicie tyle o treningu a nic nie dzialacie :)) nie piszcie po kryjomu tylko niech wszyscy sie nawzajem od siebie uczą http://www.angielski.edu.pl/Forum_2028_ ... actus_Jack
xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

Postautor: vlord » 02 cze 2022, 19:43

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
инфоjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken