praca licencjacka TEACHING ENGLISH TO CHILDREN THROUh games

anglistyka, lingwistyka, NKJO, prace magisterskie, prace licencjackie, uczelnie

praca licencjacka TEACHING ENGLISH TO CHILDREN THROUh games

Postautor: gość111 » 20 lis 2008, 21:30

mam wielki problem , nie mam zielonego pojęcia jak sie zabrac za pisanie pracy licencjackiej :beksa: :beksa: :beksa:

temat jest 1 ale 3 warianty
Games in Teaching English to Children
THE USE OF GAMES IN TEACHING ENGLISH TO CHILDREN.
TEACHING ENGLISH TO CHILDREN THROUGH GAMES

wszystko dla podstawówki

błagam pomóż…cie cos cokolwiek :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi:

dodam ze moja praca ma miec 25 stron juz z bibliografią
gość111

Re: praca licencjacka TEACHING ENGLISH TO CHILDREN THROUh games

Postautor: xeo » 20 lis 2008, 21:53

xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

Postautor: go%u015B%u0107111 » 20 lis 2008, 22:00

dziękuję jak się mogę skontaktować z Bgirl zeby coś pomogła???
go%u015B%u0107111

Postautor: xeo » 20 lis 2008, 22:02

xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

juz założ…yłam konto:))

Postautor: yorkiedo » 20 lis 2008, 22:20

a nie ma ktos tzw pracy lub materiałów do odsprzedania z tego tematu?

a moze ktos by sie podjął napisania pracy???
yorkiedo
newbie

who needs help?

Postautor: Bgirl » 21 lis 2008, 15:22

go%u015B%u0107111 pisze:dziękuję jak się mogę skontaktować z Bgirl zeby coś pomogła???

' WITAM!! KTOS CHCIAL SIE ZE MNA SKONTAKTOWAC! W CZYM MOGE POMOC??
Awatar użytkownika
Bgirl
newbie

Re: who needs help?

Postautor: kamila0404 » 23 gru 2008, 12:39

' WITAM!! KTOS CHCIAL SIE ZE MNA SKONTAKTOWAC! W CZYM MOGE POMOC??[/quote]

Witam Witam mam bardzo podobny temat do twojej pracy tylko ze mam High school students. Ale interesuje mnie tylko to jak to robilas. Bo ja narazie jestem w czarnym lesie. Moglabys mi jakos pomoc?
kamila0404
newbie

using games in high school

Postautor: ryfka162 » 06 mar 2009, 22:36

witam, ja rowniez chce pisac na ten temat, Bgirl odezwij sie prosze , moje gg :3071185
ryfka162

Postautor: vlord » 13 cze 2022, 11:16

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
инфоjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken